Το πιο εξωτικό κοκτέιλ γεύσεων και αρωμάτων στα «Kohylia»

Συνώνυμα του εξωτισμού, με πιστούς φίλους και διαχρονική φήμη, τα «Kohylia» του εμβληματικού ξενοδοχείου «Grand Resort Lagonissi» δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια αυτήν την εποχή του χρόνου.

Το πιο εξωτικό κοκτέιλ γεύσεων και αρωμάτων στα «Kohylia»

Συνώνυμα του εξωτισμού, με πιστούς φίλους και διαχρονική φήμη, τα «Kohylia» του εμβληματικού ξενοδοχείου «Grand Resort Lagonissi» δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια αυτήν την εποχή του χρόνου. Εδώ θα απολαύσετε μια από τις πιο μαγευτικές εμπειρίες καλοκαιριού, με υπέροχη θέα, ρομαντική ατμόσφαιρα και συναρπαστικές πολυνησιακές γεύσεις και σούσι.

Η τοποθεσία του εστιατορίου, σε ένα εντυπωσιακό ξύλινο ντεκ πάνω στη θάλασσα και με ένα από τα ομορφότερα τοπία της αττικής ριβιέρας να απλώνεται μπροστά σας, είναι μοναδική. Αξίζει να πάτε νωρίς για να απολαύσετε τον ήλιο να δύει στο πέλαγος με μια από τις καλοφτιαγμένες classic ή signature cocktail προτάσεις του καταλόγου που ξεχειλίζουν εξωτικά αρώματα. Με τα ανατολίτικα μοτίβα και τα αγάλματα του Βούδα να δημιουργούν ένα κοσμοπολίτικο σκηνικό μοναδικό στην πόλη, εδώ θα απολαύσετε ένα δείπνο που ξυπνά όλες τις αισθήσεις.

Το πιο εξωτικό κοκτέιλ γεύσεων και αρωμάτων στα «Kohylia» - εικόνα 1

Το sushi menu από τον sushi master Eric de Leon και τα raw ορεκτικά έχουν φαντασία και εκλεκτά υλικά, με επιλογές όπως το ρολό με τηγανητό καβούρι, μάνγκο, αβοκάντο, σχοινόπρασο και κόλιαντρο, το Hawaiian Tuna με τόνο, ψίχα καβουριού, αβοκάντο, αγγούρι, κόλιαντρο και μαγιονέζα με ουασάμπι ή το λαβράκι καρπάτσιο με γιαπωνέζικο φύκι, σχοινόπρασο και σάλτσα σόγιας με γιούζου.

Ανάλαφρα dumplings, τραγανές τεμπούρες, αφράτα αχνιστά bao buns, όπως αυτά με αρωματική πάπια και λαχανικά ή με γαρίδες, κρεμμύδι και πιπερόριζα, και δημοφιλή πολυνησιακά πιάτα από τον σεφ Arnel Bravo, όπως το μοσχάρι γάλακτος στη σχάρα με πικάντικη σάλτσα miso teriyaki και λαχανικά στο γουόκ ή τα τραγανά χοιρινά φιλετάκια με μέλι και τσίλι, κόκκινες πιπεριές και καρότα, συνοδεύονται από εξαιρετικά κρασιά επιβεβαιώνοντας τη φήμη ενός διαχρονικού γαστρονομικού προορισμού.

Περισσότερες πληροφορίες

Kohylia

(ξεν. «Grand Resort Lagonissi») 40ό χλμ. Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου, Λαγονήσι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
11/09/2025

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.