Το πρώτο καπνιστό brunch της πόλης είναι ένα «Fine Mess»

Έχοντας ήδη αφήσει το στίγμα του στην πιάτσα του Κολωνακίου, ετοιμάζεται να δώσει παλμό στο αθηναϊκό καλοκαίρι και να μας συστήσει το καπνιστό του brunch.

Το πρώτο καπνιστό brunch της πόλης είναι ένα «Fine Mess»

Το πρώτο αυθεντικό low & slow BBQ της πόλης, στημένο στα πρότυπα ενός αυθεντικού smokehouse, ήρθε στη ζωή μας την περασμένη άνοιξη για να μας φέρει τις μυρωδιές και τις γεύσεις του αμερικανικού Νότου. Έχοντας ήδη αφήσει το στίγμα του στην πιάτσα του Κολωνακίου, εκεί όπου βρίσκαμε κάποτε τα «Τρία Γουρουνάκια», ετοιμάζεται να δώσει παλμό στο αθηναϊκό καλοκαίρι και να μας συστήσει το καπνιστό του brunch.

Με signature επιλογή τα Low & Slow Turkey Bennies, με αβγά ποσέ και σιγοκαπνισμένο, spicy φιλέτο γαλοπούλας σε πολύσπορο ψωμί με cranberry sauce και αρωματική κρέμα παρμεζάνας, στο μενού φιγουράρουν ακόμη ιδιαίτερες προτάσεις σε bagels, μπέργκερ, σαλάτες και γλυκά, ενώ ξεχωρίζει το πρωτότυπο French toast με τσουρέκι, fudge σοκολάτας, κεράσια σε γλυκιά σος και χειροποίητο παγωτό μασκαρπόνε! Ανεβάζοντας όχι μόνο τον γευστικό πήχη αλλά και την καλοκαιρινή διάθεση της πόλης, το brunch θα σερβίρεται καθημερινά στον upbeat χώρο του «Fine Mess».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
11/09/2025

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.