Το πρώτο καπνιστό brunch της πόλης είναι ένα «Fine Mess»

Έχοντας ήδη αφήσει το στίγμα του στην πιάτσα του Κολωνακίου, ετοιμάζεται να δώσει παλμό στο αθηναϊκό καλοκαίρι και να μας συστήσει το καπνιστό του brunch.

Το πρώτο καπνιστό brunch της πόλης είναι ένα «Fine Mess»

Το πρώτο αυθεντικό low & slow BBQ της πόλης, στημένο στα πρότυπα ενός αυθεντικού smokehouse, ήρθε στη ζωή μας την περασμένη άνοιξη για να μας φέρει τις μυρωδιές και τις γεύσεις του αμερικανικού Νότου. Έχοντας ήδη αφήσει το στίγμα του στην πιάτσα του Κολωνακίου, εκεί όπου βρίσκαμε κάποτε τα «Τρία Γουρουνάκια», ετοιμάζεται να δώσει παλμό στο αθηναϊκό καλοκαίρι και να μας συστήσει το καπνιστό του brunch.

Με signature επιλογή τα Low & Slow Turkey Bennies, με αβγά ποσέ και σιγοκαπνισμένο, spicy φιλέτο γαλοπούλας σε πολύσπορο ψωμί με cranberry sauce και αρωματική κρέμα παρμεζάνας, στο μενού φιγουράρουν ακόμη ιδιαίτερες προτάσεις σε bagels, μπέργκερ, σαλάτες και γλυκά, ενώ ξεχωρίζει το πρωτότυπο French toast με τσουρέκι, fudge σοκολάτας, κεράσια σε γλυκιά σος και χειροποίητο παγωτό μασκαρπόνε! Ανεβάζοντας όχι μόνο τον γευστικό πήχη αλλά και την καλοκαιρινή διάθεση της πόλης, το brunch θα σερβίρεται καθημερινά στον upbeat χώρο του «Fine Mess».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
23/12/2025

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.