Το «Ψάρι Ψάρι» φέρνει τις Κυκλάδες στην Αγία Παρασκευή

Ολόφρεσκη άφιξη με άρωμα θαλασσινό και χρώμα αιγαιοπελαγίτικο, σε ένα φωτεινό σκηνικό, ξεσηκωμένο απευθείας από τα καλντερίμια της Μυκόνου και της Σαντορίνης.

Το «Ψάρι Ψάρι» φέρνει τις Κυκλάδες στην Αγία Παρασκευή

Ολόφρεσκη άφιξη με άρωμα θαλασσινό και χρώμα αιγαιοπελαγίτικο, το «Ψάρι Ψάρι» φέρνει τις Κυκλάδες στην Αγία Παρασκευή, μεταμορφώνοντας την αεράτη σάλα του σε ένα φωτεινό σκηνικό, ξεσηκωμένο απευθείας από τα καλντερίμια της Μυκόνου και της Σαντορίνης. Με μια εντυπωσιακή τοιχογραφία από κατάλευκα σπίτια με γαλάζιες οροφές να δεσπόζουν στο φόντο, το νέο στέκι ψαροφαγίας της Πλατείας Κοραή σερβίρει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά: διαθέτει από σαρδελίτσα μέχρι ροφό, με τα καλαμάρια, τις γαρίδες, το χταποδάκι και τα όστρακα να πλασάρονται δίπλα στις απαραίτητες χειροποίητες αλοιφές.

Αστακομακαρονάδες, γαριδομακαρονάδες, ριζότο σουπιάς και μυδοπίλαφα έρχονται με την ένδειξη της σπεσιαλιτέ για τους μερακλήδες της παρέας, οι αναδιπλούμενες τζαμαρίες ανοίγουν για να μετατρέψουν όλο το μαγαζί σε μια μεγάλη εξωτερική αυλή, ενώ μεγάλη γκάμα αποσταγμάτων συμπληρώνει την άκρως νησιωτική αύρα του μαγαζιού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
23/12/2025

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.