To Nobu Festival ξανά σε Αθήνα και Μύκονο

Ο διάσημος Nobu έρχεται και αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα για το καθιερωμένο του πέρασμα από το «Matsuhisa Athens» στον Αστέρα και το «Matsuhisa Mykonos».

To Nobu Festival ξανά σε Αθήνα και Μύκονο

Ο διάσημος Nobu έρχεται και αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα για το καθιερωμένο του πέρασμα από το «Matsuhisa Athens» στον Αστέρα και το «Matsuhisa Mykonos», το πρώτο «Matsuhisa» της Ευρώπης, που διανύει φέτος το 16ο χρόνο λειτουργίας του στο ξενοδοχείο «Belvedere».

Με τον executive chef Τόνι Βρατσάνο και τον head chef της ζεστής κουζίνας Θωμά Κουράκο να προτείνουν νέες fusion ιαπωνικές γεύσεις στο «Matsuhisa Athens» αλλά και το εντυπωσιακό μπαρ «Umi» να βρίσκεται ξανά σε πλήρη ετοιμότητα, ο Nobu βρίσκεται στην Αθήνα από την Παρασκευή 28/6 μέχρι τις 2/7, ενώ το πέρασμα του μαέστρου της ιαπωνικής fusion από τη μυκονιάτικη έδρα του, σταθερά στις βραβεύσεις των Χρυσών Σκούφων από το 2004, θα γίνει στις 3-9/7.

Στο καθιερωμένο Nobu Food Festival της Μυκόνου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν τα νέα πιάτα φτιαγμένα με τοπικά υλικά αλλά πάντοτε με τις ιδιαίτερες Nobu style τεχνικές. Ο Chef θα βρίσκεται εκεί να υποδεχτεί τους επισκέπτες και να μοιραστεί μαζί τους τα μυστικά της κουζίνας του. Μη χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το special Omakase menu, ειδικά διαμορφωμένο για το κοινό της Μυκόνου από τον chef.

Περισσότερες πληροφορίες

Matsuhisa Athens

Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
23/12/2025

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.