To Nobu Festival ξανά σε Αθήνα και Μύκονο

Ο διάσημος Nobu έρχεται και αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα για το καθιερωμένο του πέρασμα από το «Matsuhisa Athens» στον Αστέρα και το «Matsuhisa Mykonos».

To Nobu Festival ξανά σε Αθήνα και Μύκονο

Ο διάσημος Nobu έρχεται και αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα για το καθιερωμένο του πέρασμα από το «Matsuhisa Athens» στον Αστέρα και το «Matsuhisa Mykonos», το πρώτο «Matsuhisa» της Ευρώπης, που διανύει φέτος το 16ο χρόνο λειτουργίας του στο ξενοδοχείο «Belvedere».

Με τον executive chef Τόνι Βρατσάνο και τον head chef της ζεστής κουζίνας Θωμά Κουράκο να προτείνουν νέες fusion ιαπωνικές γεύσεις στο «Matsuhisa Athens» αλλά και το εντυπωσιακό μπαρ «Umi» να βρίσκεται ξανά σε πλήρη ετοιμότητα, ο Nobu βρίσκεται στην Αθήνα από την Παρασκευή 28/6 μέχρι τις 2/7, ενώ το πέρασμα του μαέστρου της ιαπωνικής fusion από τη μυκονιάτικη έδρα του, σταθερά στις βραβεύσεις των Χρυσών Σκούφων από το 2004, θα γίνει στις 3-9/7.

Στο καθιερωμένο Nobu Food Festival της Μυκόνου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν τα νέα πιάτα φτιαγμένα με τοπικά υλικά αλλά πάντοτε με τις ιδιαίτερες Nobu style τεχνικές. Ο Chef θα βρίσκεται εκεί να υποδεχτεί τους επισκέπτες και να μοιραστεί μαζί τους τα μυστικά της κουζίνας του. Μη χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το special Omakase menu, ειδικά διαμορφωμένο για το κοινό της Μυκόνου από τον chef.

Περισσότερες πληροφορίες

Matsuhisa Athens

Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
11/09/2025

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.