Ετοιμάζουμε «νόστιμες» βαλίτσες για Πάρο

Το ατμοσφαιρικό beach resto «Monastiri» άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στην άκρη της μικρής ομώνυμης παραλίας λίγο έξω από τη Νάουσα.

Ετοιμάζουμε «νόστιμες» βαλίτσες για Πάρο

Το ατμοσφαιρικό beach resto «Monastiri» άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στην άκρη της μικρής ομώνυμης παραλίας λίγο έξω από τη Νάουσα. Την επιμέλεια της κουζίνας έχει ο ταλαντούχος σεφ Δημήτρης Κοντόπουλος («Scala Vinoteca»), μπλέκοντας τα τοπικά προϊόντα με στοιχεία της ασιατικής κουζίνας σε πιάτα fusion καλοκαιρινά, τα οποία σερβίρονται στο ανέμελο boho chic περιβάλλον του εστιατορίου. Η συνέχεια γράφεται με κοκτέιλ στο beach bar χωρίς να λείπουν τα guest με επώνυμους DJs όσο το καλοκαίρι ξεδιπλώνεται.

i«Monastiri» | Παραλία Μοναστήρι, Πάρος | 2284053560

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.