Δυνατοί guest chefs μαγειρεύουν στο «Liostasi»

Με τον Περικλή Κοσκινά και τον Βαγγέλη Λιάκο ξεκινούν οι σπέσιαλ γαστρονομικές βραδιές στο βραβευμένο «Grandma's».

Δυνατοί guest chefs μαγειρεύουν στο «Liostasi»

Εκλεκτούς προσκεκλημένους υποδέχεται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το βραβευμένο εστιατόριο «Grandma's» του πολυτελούς ξενοδοχείου της Ίου, που διακρίθηκε φέτος με Χρυσό Σκούφο από το αθηνόραμα. Η αρχή γίνεται στις 15/6 με τον Περικλή Κοσκινά και τον Βαγγέλη Λιάκο, εκ των συνδημιουργών των εστιατορίων «Cookoovaya» και «Hoocut», που θα προτείνουν ένα μενού με μοντέρνες θαλασσινές γεύσεις, ενώ η συνέχεια γράφεται με την Κωνσταντίνα Φάκλαρη από το βραβευμένο «Zillers» στις 23/7, τον Άνταμ Κοντοβά στις 10/8 και τον χρυσοσκουφάτο σεφ και συνιδιοκτήτη του «CTC» Αλέξανδρο Τσιοτίνη στις 9/9.

Όπως δηλώνει ο Αρτέμης Δεναξάς, ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος του Liostasi Hotel & Suites,
η αποδοχή της δουλειάς τους από πιο αυστηρούς κριτές της γαστρονομίας τούς δίνει την ενέργεια να αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο την κουζίνα τους, που υπογράφει ο σεφ Αλέξανδρος Λέπεσης αλλά και με αυτόν τον νέο θεσμό που εντάσσεται στη στρατηγική τους για την εδραίωση του ξενοδοχείου και γενικότερα της Ίου ως γαστρονομικού πόλου με έμφαση τόσο στα εξαίρετα τοπικά προϊόντα της όσο και σε μια πιο σύγχρονη απόδοση των παραδοσιακών νησιωτικών συνταγών.

Δείτε αναλυτικά το μενού των Π. Κοσκινά και Β. Λιάκου

Κάβουρας
Ραβιόλι ρέβας με μπλέ καβούρι, αυγό ορτυκιού και πικάντικη μαγιονέζα

Τόνος
Ταρτάρ τόνου με καπνιστό χέλι, πέτσα κοτόπουλο και εσπεριδοειδή

Στείρα
Σασίμι στείρας με αυγοτάραχο Τρικαλινού και βοδινό συκώτι

Γαρίδα
Τραγανή γαρίδα με κρέμα βασιλικού και σαλάτα μυρωδικών

Bianco
Φιλέτο μπακαλιάρου Bianco, μικρές πατάτες και τραγανό σκόρδο

Ανανάς
Κανελόνι ανανά με ανθότυρο και σούπα μπαχαρικών

iΞεν. «Liostasi Hotel & Suites», Ίος | Πληροφορίες / κρατήσεις: 2286092140, reservations@grandmasrestaurant.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.