Δυνατοί guest chefs μαγειρεύουν στο «Liostasi»

Με τον Περικλή Κοσκινά και τον Βαγγέλη Λιάκο ξεκινούν οι σπέσιαλ γαστρονομικές βραδιές στο βραβευμένο «Grandma's».

Δυνατοί guest chefs μαγειρεύουν στο «Liostasi»

Εκλεκτούς προσκεκλημένους υποδέχεται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το βραβευμένο εστιατόριο «Grandma's» του πολυτελούς ξενοδοχείου της Ίου, που διακρίθηκε φέτος με Χρυσό Σκούφο από το αθηνόραμα. Η αρχή γίνεται στις 15/6 με τον Περικλή Κοσκινά και τον Βαγγέλη Λιάκο, εκ των συνδημιουργών των εστιατορίων «Cookoovaya» και «Hoocut», που θα προτείνουν ένα μενού με μοντέρνες θαλασσινές γεύσεις, ενώ η συνέχεια γράφεται με την Κωνσταντίνα Φάκλαρη από το βραβευμένο «Zillers» στις 23/7, τον Άνταμ Κοντοβά στις 10/8 και τον χρυσοσκουφάτο σεφ και συνιδιοκτήτη του «CTC» Αλέξανδρο Τσιοτίνη στις 9/9.

Όπως δηλώνει ο Αρτέμης Δεναξάς, ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος του Liostasi Hotel & Suites,
η αποδοχή της δουλειάς τους από πιο αυστηρούς κριτές της γαστρονομίας τούς δίνει την ενέργεια να αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο την κουζίνα τους, που υπογράφει ο σεφ Αλέξανδρος Λέπεσης αλλά και με αυτόν τον νέο θεσμό που εντάσσεται στη στρατηγική τους για την εδραίωση του ξενοδοχείου και γενικότερα της Ίου ως γαστρονομικού πόλου με έμφαση τόσο στα εξαίρετα τοπικά προϊόντα της όσο και σε μια πιο σύγχρονη απόδοση των παραδοσιακών νησιωτικών συνταγών.

Δείτε αναλυτικά το μενού των Π. Κοσκινά και Β. Λιάκου

Κάβουρας
Ραβιόλι ρέβας με μπλέ καβούρι, αυγό ορτυκιού και πικάντικη μαγιονέζα

Τόνος
Ταρτάρ τόνου με καπνιστό χέλι, πέτσα κοτόπουλο και εσπεριδοειδή

Στείρα
Σασίμι στείρας με αυγοτάραχο Τρικαλινού και βοδινό συκώτι

Γαρίδα
Τραγανή γαρίδα με κρέμα βασιλικού και σαλάτα μυρωδικών

Bianco
Φιλέτο μπακαλιάρου Bianco, μικρές πατάτες και τραγανό σκόρδο

Ανανάς
Κανελόνι ανανά με ανθότυρο και σούπα μπαχαρικών

iΞεν. «Liostasi Hotel & Suites», Ίος | Πληροφορίες / κρατήσεις: 2286092140, reservations@grandmasrestaurant.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
11/09/2025

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.