
«Mythos by Divani»
Σε προνομιακό σημείο πάνω στα κύματα, ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο, η ατμοσφαιρική βεράντα του εστιατορίου εστιάζει και φέτος στο ψάρι και τη μοντέρνα θαλασσινή κουζίνα. Ο executive chef Λεωνίδας Φορτετσανάκης κάνει κοσμοπολίτικες προτάσεις με παραδοσιακό χρώμα, όπως η μους λευκού ταραμά με πούδρα αυγοτάραχου και τσιπς από τηγανητό κρεμμύδι ή τα spring rolls σπανακόπιτα, ανοίγεται όμως και σε μια καραβιδόψιχα με πούδρα αμυγδάλου και πικάντικη μαγιονέζα» αλλά κι ένα βασιλικό καβούρι με πράσινη σαλάτα, αβοκάντο, αγγούρι και λαδολέμονο μουστάρδας.