
Από τη σύνθεση των μικρών ονομάτων τους προέκυψε η ονοματοδοσία του καινούργιου μαγαζιού που άνοιξε ο Φώτης Φωτεινόγλου με τον Θοδωρή Κασσαβέτη στο Νέο Κόσμο. Ο λιτός εσωτερικός χώρος με τις γυμνές τσιμεντοκολόνες, τη μπάρα ντυμένη με λαμαρίνα και τα μαρμάρινα τραπέζια με τις βιεννέζικες καρέκλες είναι ανοιχτόκαρδος και ενώνεται με την αυλή, ενώ οι προμήθειες που γίνονται κάθε πρωί καθορίζουν και το μενού αποκλειστικά με προτάσεις ημέρας. Δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στις βιολογικές πρώτες ύλες, στα ποιοτικά κρεατικά όπως τα ζυγούρια και οι προβατίνες που φέρνουν από το Μεσολόγγι και την Κίμωλο ή το χοιρινό από την Κρήτη αλλά και στο φρέσκο ψάρι στην εποχή του.

Έτσι, αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να πετύχετε μιξινάρι Μεσολογγίου πλακί ή μια τάσκα ωμή με μουστάρδα και χόρτα εποχής, ενώ από τις προτάσεις που παίζουν με μια σχετική σταθερότητα είναι το ραβιόλι με ξινομυζήθρα και κρέμα λεμονιού και το σπαγγέτι με αυγοτάραχο. Η λίστα κρασιών αλλάζει σε εβδομαδιαία βάση με βάση τον ελληνικό αμπελώνα και κάποιες καλές χύμα προτάσεις, και μόνη σταθερά φαίνεται να είναι το παγωτό καϊμάκι που φτιάχνουν οι ίδιοι για το τέλος, πασπαλισμένο με φιστίκι Αίγινης και σιρόπι βύσσινο.