Το «Delta Restaurant» νοστιμίζει τις Κυριακές στο Νιάρχος

Κάνοντας ακόμα πιο πλουραλιστική την εμπειρία που προσφέρει στους επισκέπτες, το εμβληματικό μητροπολιτικό πάρκο φιλοξενεί ένα ολοκαίνουργιο εστιατόριο πάνω από τις σάλες της Λυρικής.

Το «Delta Restaurant» νοστιμίζει τις Κυριακές στο Νιάρχος

Κάνοντας ακόμα πιο πλουραλιστική την εμπειρία που προσφέρει στους επισκέπτες, το εμβληματικό μητροπολιτικό πάρκο φιλοξενεί ένα ολοκαίνουργιο εστιατόριο πάνω από τις σάλες της Λυρικής. Το «Delta» ανοίγει μόνο κάθε Κυριακή αλλά από νωρίς, για brunch με πανοραμική θέα στο φαληρικό δέλτα και συνεχίζει με γεύσεις που επιμελείται ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο γνώριμο ύφος του, σαν τη φάβα Ανάφης με τραγανό παστό Σπάρτης και κοκκάρι στιφάδο, την τούρτα κρητικής σαλάτας με πολύχρωμα ντοματίνια και αλατσοελιές, και το φιλέτο λαβράκι με λευκή γλυκοπατάτα και τραγανή κινόα. Η πρεμιέρα του είναι αυτήν την Κυριακή (9/6), ενώ θα υπάρχουν και ειδικά μενού για τους θεατές των απογευματινών και βραδινών παραστάσεων.

Περισσότερες πληροφορίες

Delta Restaurant

Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα, (5ος όροφος κτίριο Εθνικής Λυρικής Σκηνής),
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.