Και all day και roof garden στο «V1935»

Ένα κτίριο με έντονη μεσοπολεμική αύρα στην καρδιά της πόλης αποτελεί τη βάση του ξενοδοχείου «V1935», που παίζει γευστικά σε διπλό ταμπλό.

Και all day και roof garden στο «V1935»

Ένα κτίριο με έντονη μεσοπολεμική αύρα, το οποίο στέγασε το πρώτο μπακάλικο των αδερφών Βασιλόπουλου, αποτελεί τη βάση του ξενοδοχείου «V1935», που παίζει γευστικά σε διπλό ταμπλό. Το ισόγειο με τη vintage ατμόσφαιρα ξεκινά τη δράση του από νωρίς, με πλούσιο πρωινό (ανοικτό και σε εξωτερικούς επισκέπτες), και συνεχίζει με μια ενδιαφέρουσα κάρτα για όλη την ημέρα, με την υπογραφή του ταλαντούχου σεφ Γιάννη Στανίτσα.

Και all day και roof garden στο «V1935» - εικόνα 1

Σε αυτή θα βρείτε καπνιστό χέλι με σπανάκι και βινεγκρέτ ροδιού, σαλάτα με πολύχρωμες φακές και χταπόδι στο γκλάσο του, μουσακά σε ατομικό σκεύος με αρνίσιο κιμά και κρέμα γραβιέρας καθώς και άλλες προτάσεις σε μοντέρνο ελληνικό ύφος. Ανεβαίνοντας στα ψηλά, το roof garden χαρίζει θέα στον αττικό ουρανό από την ανοιγόμενη οροφή και ποντάρει στην πίτσα με τη ναπολιτάνικη ζύμη του Λευτέρη Τσαουσάκη, τα κοκτέιλ και τις χαρούμενες swinging μουσικές.

Περισσότερες πληροφορίες

V1935 Roof Garden

(ξεν. «V1935») Βουλής 29, Σύνταγμα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στο Zappa με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε και υποδεχόμαστε το 2026 στον νέο χώρο της Αίγλης Ζαππείου, το Zappa, με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.