Και all day και roof garden στο «V1935»

Ένα κτίριο με έντονη μεσοπολεμική αύρα στην καρδιά της πόλης αποτελεί τη βάση του ξενοδοχείου «V1935», που παίζει γευστικά σε διπλό ταμπλό.

Και all day και roof garden στο «V1935»

Ένα κτίριο με έντονη μεσοπολεμική αύρα, το οποίο στέγασε το πρώτο μπακάλικο των αδερφών Βασιλόπουλου, αποτελεί τη βάση του ξενοδοχείου «V1935», που παίζει γευστικά σε διπλό ταμπλό. Το ισόγειο με τη vintage ατμόσφαιρα ξεκινά τη δράση του από νωρίς, με πλούσιο πρωινό (ανοικτό και σε εξωτερικούς επισκέπτες), και συνεχίζει με μια ενδιαφέρουσα κάρτα για όλη την ημέρα, με την υπογραφή του ταλαντούχου σεφ Γιάννη Στανίτσα.

Και all day και roof garden στο «V1935» - εικόνα 1

Σε αυτή θα βρείτε καπνιστό χέλι με σπανάκι και βινεγκρέτ ροδιού, σαλάτα με πολύχρωμες φακές και χταπόδι στο γκλάσο του, μουσακά σε ατομικό σκεύος με αρνίσιο κιμά και κρέμα γραβιέρας καθώς και άλλες προτάσεις σε μοντέρνο ελληνικό ύφος. Ανεβαίνοντας στα ψηλά, το roof garden χαρίζει θέα στον αττικό ουρανό από την ανοιγόμενη οροφή και ποντάρει στην πίτσα με τη ναπολιτάνικη ζύμη του Λευτέρη Τσαουσάκη, τα κοκτέιλ και τις χαρούμενες swinging μουσικές.

Περισσότερες πληροφορίες

V1935 Roof Garden

(ξεν. «V1935») Βουλής 29, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα αγαπημένα εστιατόρια της Έλενας Γαλύφα

Κάθε εβδομάδα, ένας αναγνωρίσιμος κάτοικος της πρωτεύουσας μας μιλά για τα αγαπημένα του στέκια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
19/05/2025

Bakel: ο νέος προορισμός για Νεοϋορκέζικα bagels στην Αθήνα

Νέο cozy spot με prenium εμπειρία στο αγαπημένο σνακ.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη "ταξιδεύει" στην Ασία

Τα "Asian House" προσφέρουν στους λάτρεις των ασιατικών γεύσεων εξωτικές fusion αλλά και παραδοσιακές προτάσεις από αυθεντικά και υψηλής ποιότητας υλικά σε έναν συνδυασμό της ευρωπαϊκής με την κουζίνα της πιο πολυπολιτισμικής ηπείρου.

Moo Casa

Γη και θάλασσα συνυπάρχουν στο διαφορετικό αυτό στέκι του Ηρακλείου, που διεκδικεί τον τίτλο του σημαιοφόρου του αθηναϊκού surf n turf, πρέπει όμως να επιδείξει περισσότερη αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη μαγειρική ακρίβεια για να τον επικυρώσει.

Πώς λένε, αλήθεια, το brunch στα κρητικά;

Απαντήσεις δίνει ο Μιχάλης Χάσικος στο Go Brunch του Hyatt Regency Thessaloniki και στο εστιατόριο Αμβροσία, στις 18 Μαΐου.

Στη Μεταμόρφωση υπάρχει μια αντισυμβατική χασαποταβέρνα

Διόλου τυχαία, έχει χτίσει φανατικό καρνιβορικό κοινό από κάθε γωνιά της Αθήνας.