Στα Ψαράκια & Θαλασσινά, το Ούζο ΜΙΝΙ σε κερνάει τον μεζέ!

Τα Ψαράκια και Θαλασσινά, o αγαπημένος μας comfort sea-food προορισμός και το μαλακό και γλυκόπιοτο Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης, που φέρνει την απόλαυση σε κάθε μας τραπέζι, μας κερνάνε μαζί έναν μεζέ.

Στα Ψαράκια & Θαλασσινά, το Ούζο ΜΙΝΙ σε κερνάει τον μεζέ!

,

Στα Ψαράκια & Θαλασσινά, το Ούζο ΜΙΝΙ σε κερνάει τον μεζέ! - εικόνα 1

Τα Ψαράκια και Θαλασσινά, o αγαπημένος μας comfort sea-food προορισμός και το μαλακό και γλυκόπιοτο Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης, που φέρνει την απόλαυση σε κάθε μας τραπέζι, μας κερνάνε μαζί έναν μεζέ! Κάθε μέρα μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου, με κάθε καραφάκι Ούζο ΜΙΝΙ, τα Ψαράκια και Θαλασσινά μας προσφέρουν έναν από τους δύο λαχταριστούς μεζέδες που δημιούργησαν ειδικά για να συνοδεύσουν το αγαπημένο μας ούζο, για να τους απολαύσεις όσο περιμένεις την παραγγελία σου.

Επισκεφθήκαμε τα Ψαράκια και Θαλασσινά και δοκιμάσαμε τους πεντανόστιμους μεζέδες: η φάβα με συνοδεία από καραµελωµένα ντοµατίνια και γαύρο µαρινάτο και η ταραµοσαλάτα µε γαύρο µαρινάτο πάνω σε τραγανό µπισκότο βρώµης µε µέλι & ξύσµα λεµονιού.

Μας εξέπληξαν ευχάριστα οι συνδυασμοί γεύσεων: Η γήινη γεύση της φάβας, σε συνδυασμό με τη θαλασσινή γεύση του γαύρου, αναδεικνύουν ιδανικά τα αρώματα του γλυκάνισου Λισβορίου που αναδύονται με την πρώτη κιόλας γουλιά του Ούζου ΜΙΝΙ. Στη συνέχεια, επιβεβαιώσαμε ότι ο ασυνήθιστος συνδυασμόςτης ταραμοσαλάτας με τον γαύρο έρχεται σε απόλυτη ισορροπία με την ήπια γεύση του μπισκότου βρώμης, που μετά από μία γουλιά Ούζου ΜΙΝΙ δημιουργεί μικρές «εκρήξεις» γεύσης στο στόμα. Κι όλα αυτά, στο μοντέρνο περιβάλλον που μας περιμένει στα Ψαράκια και Θαλασσινά!

Στα Ψαράκια & Θαλασσινά, το Ούζο ΜΙΝΙ σε κερνάει τον μεζέ! - εικόνα 2

Και βέβαια, η απόλαυση βρίσκεται στο σωστό σερβίρισμα! Για να απολαμβάνουμε όλα τα αρώματα και τις γεύσεις που μπορεί να μας προσφέρει το αγαπημένο μας ούζο, ακολουθούμε μια …. ιεροτελεστία γεύσης:

1. Σερβίρουμε Ούζο ΜΙΝΙ στο ποτήρι

2. Συμπληρώνουμε δροσερό νερό

3. Τέλος, προσθέτουμε ένα παγάκι

Με τον τρόπο αυτό δροσίζουμε το Ούζο ΜΙΝΙ σταδιακά, και αποφεύγουμε έτσι την κρυσταλλοποίηση των αιθέρων του γλυκάνισου.

Στα Ψαράκια & Θαλασσινά, το Ούζο ΜΙΝΙ σε κερνάει τον μεζέ! - εικόνα 3

Τα Ψαράκια και Θαλασσινά, με την εξαιρετική ποιότητα φαγητού που προσφέρουν σε πλούσιες μερίδες και χαμηλές τιμές, γρήγορα κατέκτησαν το αθηναϊκό κοινό. Όπου κι αν βρίσκεσαι στην Αθήνα, ένα εστιατόριο Ψαράκια και Θαλασσινά βρίσκεται κοντά σου για να απολαύσεις το αγαπημένο σου Ούζο ΜΙΝΙ με κέρασμα τον μεζέ!

Στα Ψαράκια & Θαλασσινά, το Ούζο ΜΙΝΙ σε κερνάει τον μεζέ! - εικόνα 4

Βάρκιζα

Λεωφόρος Ποσειδώνος 14 Τηλ.: 210 9654138

Γλυφάδα

Κύπρου 60, Γλυφάδα Τηλ: 210 8983555

Κηφισιά

Ιλισίων 27, Νέα Κηφισιά Τηλ. 210 6203622

Χαλάνδρι

Κώστα Βάρναλη 5 Χαλάνδρι Τηλ.: 210 6855932

Ανοιχτά καθημερινά από 13.00 - 1.00.

Η προσφορά ισχύει κάθε μέρα ως το τέλος Σεπτεμβρίου.

www.facebook.com/ouzominimytilene/

www.facebook.com/psarakiathalassina

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σε αυτό το εστιατόριο βρίσκεις παράδοση, φρεσκάδα και αθηναϊκό ουρανό στο πιάτο

Υπάρχουν γεύματα που τα θυμάσαι για τη γεύση τους, κι άλλα που τα θυμάσαι για τη μαγευτική τους ατμόσφαιρα. Εδώ, υπάρχουν και τα δύο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
14/12/2025

Η 'Ζιγκοάλα' μόλις ήρθε στην Ομόνοια και είναι υπέροχη

Το επόμενο εστιατορικό ντάρλινγκ της Αθήνας άνοιξε πριν λίγα 24ώρα και έχει άποψη, απλότητα και νοστιμιά.

CTC Urban Gastronomy

Συμπληρώνοντας 10 χρόνια ζωής φέτος, το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στον Κεραμεικό παραμένει φρέσκο και παιχνιδιάρικο, και συνεχίζει να εξελίσσεται, αναδομώντας τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας με δημιουργικότητα που κρατά τον πήχη ψηλά.

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.