Στα Ψαράκια & Θαλασσινά, το Ούζο ΜΙΝΙ σε κερνάει τον μεζέ!

Τα Ψαράκια και Θαλασσινά, o αγαπημένος μας comfort sea-food προορισμός και το μαλακό και γλυκόπιοτο Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης, που φέρνει την απόλαυση σε κάθε μας τραπέζι, μας κερνάνε μαζί έναν μεζέ.

Στα Ψαράκια & Θαλασσινά, το Ούζο ΜΙΝΙ σε κερνάει τον μεζέ!

,

Στα Ψαράκια & Θαλασσινά, το Ούζο ΜΙΝΙ σε κερνάει τον μεζέ! - εικόνα 1

Τα Ψαράκια και Θαλασσινά, o αγαπημένος μας comfort sea-food προορισμός και το μαλακό και γλυκόπιοτο Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης, που φέρνει την απόλαυση σε κάθε μας τραπέζι, μας κερνάνε μαζί έναν μεζέ! Κάθε μέρα μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου, με κάθε καραφάκι Ούζο ΜΙΝΙ, τα Ψαράκια και Θαλασσινά μας προσφέρουν έναν από τους δύο λαχταριστούς μεζέδες που δημιούργησαν ειδικά για να συνοδεύσουν το αγαπημένο μας ούζο, για να τους απολαύσεις όσο περιμένεις την παραγγελία σου.

Επισκεφθήκαμε τα Ψαράκια και Θαλασσινά και δοκιμάσαμε τους πεντανόστιμους μεζέδες: η φάβα με συνοδεία από καραµελωµένα ντοµατίνια και γαύρο µαρινάτο και η ταραµοσαλάτα µε γαύρο µαρινάτο πάνω σε τραγανό µπισκότο βρώµης µε µέλι & ξύσµα λεµονιού.

Μας εξέπληξαν ευχάριστα οι συνδυασμοί γεύσεων: Η γήινη γεύση της φάβας, σε συνδυασμό με τη θαλασσινή γεύση του γαύρου, αναδεικνύουν ιδανικά τα αρώματα του γλυκάνισου Λισβορίου που αναδύονται με την πρώτη κιόλας γουλιά του Ούζου ΜΙΝΙ. Στη συνέχεια, επιβεβαιώσαμε ότι ο ασυνήθιστος συνδυασμόςτης ταραμοσαλάτας με τον γαύρο έρχεται σε απόλυτη ισορροπία με την ήπια γεύση του μπισκότου βρώμης, που μετά από μία γουλιά Ούζου ΜΙΝΙ δημιουργεί μικρές «εκρήξεις» γεύσης στο στόμα. Κι όλα αυτά, στο μοντέρνο περιβάλλον που μας περιμένει στα Ψαράκια και Θαλασσινά!

Στα Ψαράκια & Θαλασσινά, το Ούζο ΜΙΝΙ σε κερνάει τον μεζέ! - εικόνα 2

Και βέβαια, η απόλαυση βρίσκεται στο σωστό σερβίρισμα! Για να απολαμβάνουμε όλα τα αρώματα και τις γεύσεις που μπορεί να μας προσφέρει το αγαπημένο μας ούζο, ακολουθούμε μια …. ιεροτελεστία γεύσης:

1. Σερβίρουμε Ούζο ΜΙΝΙ στο ποτήρι

2. Συμπληρώνουμε δροσερό νερό

3. Τέλος, προσθέτουμε ένα παγάκι

Με τον τρόπο αυτό δροσίζουμε το Ούζο ΜΙΝΙ σταδιακά, και αποφεύγουμε έτσι την κρυσταλλοποίηση των αιθέρων του γλυκάνισου.

Στα Ψαράκια & Θαλασσινά, το Ούζο ΜΙΝΙ σε κερνάει τον μεζέ! - εικόνα 3

Τα Ψαράκια και Θαλασσινά, με την εξαιρετική ποιότητα φαγητού που προσφέρουν σε πλούσιες μερίδες και χαμηλές τιμές, γρήγορα κατέκτησαν το αθηναϊκό κοινό. Όπου κι αν βρίσκεσαι στην Αθήνα, ένα εστιατόριο Ψαράκια και Θαλασσινά βρίσκεται κοντά σου για να απολαύσεις το αγαπημένο σου Ούζο ΜΙΝΙ με κέρασμα τον μεζέ!

Στα Ψαράκια & Θαλασσινά, το Ούζο ΜΙΝΙ σε κερνάει τον μεζέ! - εικόνα 4

Βάρκιζα

Λεωφόρος Ποσειδώνος 14 Τηλ.: 210 9654138

Γλυφάδα

Κύπρου 60, Γλυφάδα Τηλ: 210 8983555

Κηφισιά

Ιλισίων 27, Νέα Κηφισιά Τηλ. 210 6203622

Χαλάνδρι

Κώστα Βάρναλη 5 Χαλάνδρι Τηλ.: 210 6855932

Ανοιχτά καθημερινά από 13.00 - 1.00.

Η προσφορά ισχύει κάθε μέρα ως το τέλος Σεπτεμβρίου.

www.facebook.com/ouzominimytilene/

www.facebook.com/psarakiathalassina

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Ελ. Βενιζέλος, για ένα εστιατόριο-έκπληξη

Γνώριζες πώς μπορείς να απολαύσεις πιάτα που αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση, μέσα από μια σύγχρονη, εκλεπτυσμένη ματιά, παρατηρώντας αεροπλάνα να πηγαινοέρχονται;

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
19/11/2025

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Bagatelle Athens

Το διάσημο global spot γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, τo Σάββατο 22 Νοεμβρίου.

Ολόφρεσκο μενού στο πιο προνομιούχο "Balcony" με θέα την Ακρόπολη

Κομψό μπαλκόνι στο Κουκάκι "μαγειρεύει" καινούργιες προτάσεις μοντέρνας ελληνικής κουζίνας.

Η νοσταλγία της παλιάς Αθήνας μαγειρεύεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Φλοράλ ταπετσαρίες, βίντατζ έπιπλα, παλιά πορσελάνινα πιάτα και εκείνη η θαλπωρή που θυμίζει σπιτική κουζίνα.

Ο Λευτέρης Τσούγκας "καταλαμβάνει" το "Brera" για brunch

Ο σεφ με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover και υπογράφει ένα brunch menu, για τρεις ακόμα Κυριακές.

Στο Μαρούσι, για μια αστική νότα ελληνικής κουζίνας

Ο ιδιόκτητος λαχανόκηπος στην Παιανία προσφέρει εκλεκτή πρώτη ύλη, που συναντά κι άλλα εξαίρετα υλικά, τα οποία μεταμορφώνεται σε πιάτα με οικειότητα και νοστιμιά.

Το πιάτο της εβδομάδας: Αρνίσιος σβέρκος Βόνιτσας με χόρτα φρικασέ στο 'Vezené'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.