Στα Ψαράκια & Θαλασσινά, το Ούζο ΜΙΝΙ σε κερνάει τον μεζέ!

Τα Ψαράκια και Θαλασσινά, o αγαπημένος μας comfort sea-food προορισμός και το μαλακό και γλυκόπιοτο Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης, που φέρνει την απόλαυση σε κάθε μας τραπέζι, μας κερνάνε μαζί έναν μεζέ.

Στα Ψαράκια & Θαλασσινά, το Ούζο ΜΙΝΙ σε κερνάει τον μεζέ!

,

Στα Ψαράκια & Θαλασσινά, το Ούζο ΜΙΝΙ σε κερνάει τον μεζέ! - εικόνα 1

Τα Ψαράκια και Θαλασσινά, o αγαπημένος μας comfort sea-food προορισμός και το μαλακό και γλυκόπιοτο Ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης, που φέρνει την απόλαυση σε κάθε μας τραπέζι, μας κερνάνε μαζί έναν μεζέ! Κάθε μέρα μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου, με κάθε καραφάκι Ούζο ΜΙΝΙ, τα Ψαράκια και Θαλασσινά μας προσφέρουν έναν από τους δύο λαχταριστούς μεζέδες που δημιούργησαν ειδικά για να συνοδεύσουν το αγαπημένο μας ούζο, για να τους απολαύσεις όσο περιμένεις την παραγγελία σου.

Επισκεφθήκαμε τα Ψαράκια και Θαλασσινά και δοκιμάσαμε τους πεντανόστιμους μεζέδες: η φάβα με συνοδεία από καραµελωµένα ντοµατίνια και γαύρο µαρινάτο και η ταραµοσαλάτα µε γαύρο µαρινάτο πάνω σε τραγανό µπισκότο βρώµης µε µέλι & ξύσµα λεµονιού.

Μας εξέπληξαν ευχάριστα οι συνδυασμοί γεύσεων: Η γήινη γεύση της φάβας, σε συνδυασμό με τη θαλασσινή γεύση του γαύρου, αναδεικνύουν ιδανικά τα αρώματα του γλυκάνισου Λισβορίου που αναδύονται με την πρώτη κιόλας γουλιά του Ούζου ΜΙΝΙ. Στη συνέχεια, επιβεβαιώσαμε ότι ο ασυνήθιστος συνδυασμόςτης ταραμοσαλάτας με τον γαύρο έρχεται σε απόλυτη ισορροπία με την ήπια γεύση του μπισκότου βρώμης, που μετά από μία γουλιά Ούζου ΜΙΝΙ δημιουργεί μικρές «εκρήξεις» γεύσης στο στόμα. Κι όλα αυτά, στο μοντέρνο περιβάλλον που μας περιμένει στα Ψαράκια και Θαλασσινά!

Στα Ψαράκια & Θαλασσινά, το Ούζο ΜΙΝΙ σε κερνάει τον μεζέ! - εικόνα 2

Και βέβαια, η απόλαυση βρίσκεται στο σωστό σερβίρισμα! Για να απολαμβάνουμε όλα τα αρώματα και τις γεύσεις που μπορεί να μας προσφέρει το αγαπημένο μας ούζο, ακολουθούμε μια …. ιεροτελεστία γεύσης:

1. Σερβίρουμε Ούζο ΜΙΝΙ στο ποτήρι

2. Συμπληρώνουμε δροσερό νερό

3. Τέλος, προσθέτουμε ένα παγάκι

Με τον τρόπο αυτό δροσίζουμε το Ούζο ΜΙΝΙ σταδιακά, και αποφεύγουμε έτσι την κρυσταλλοποίηση των αιθέρων του γλυκάνισου.

Στα Ψαράκια & Θαλασσινά, το Ούζο ΜΙΝΙ σε κερνάει τον μεζέ! - εικόνα 3

Τα Ψαράκια και Θαλασσινά, με την εξαιρετική ποιότητα φαγητού που προσφέρουν σε πλούσιες μερίδες και χαμηλές τιμές, γρήγορα κατέκτησαν το αθηναϊκό κοινό. Όπου κι αν βρίσκεσαι στην Αθήνα, ένα εστιατόριο Ψαράκια και Θαλασσινά βρίσκεται κοντά σου για να απολαύσεις το αγαπημένο σου Ούζο ΜΙΝΙ με κέρασμα τον μεζέ!

Στα Ψαράκια & Θαλασσινά, το Ούζο ΜΙΝΙ σε κερνάει τον μεζέ! - εικόνα 4

Βάρκιζα

Λεωφόρος Ποσειδώνος 14 Τηλ.: 210 9654138

Γλυφάδα

Κύπρου 60, Γλυφάδα Τηλ: 210 8983555

Κηφισιά

Ιλισίων 27, Νέα Κηφισιά Τηλ. 210 6203622

Χαλάνδρι

Κώστα Βάρναλη 5 Χαλάνδρι Τηλ.: 210 6855932

Ανοιχτά καθημερινά από 13.00 - 1.00.

Η προσφορά ισχύει κάθε μέρα ως το τέλος Σεπτεμβρίου.

www.facebook.com/ouzominimytilene/

www.facebook.com/psarakiathalassina

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι γεύση μας αφήνει η 'Ντίβα' του Κολωνακίου

Το σέξι και ατμοσφαιρικό μπιστρό της Πατριάρχου Ιωακείμ φέρει τη μαγειρική σφραγίδα του σεφ Δημήτρη Κατσάνου και σερβίρει νόστιμα ποτά της Bar Etiquette.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
22/11/2025

Προσκύνημα στο 'Sushimou', τον omakase ναό της Σκούφου

Στο sui generis εστιατόριο του Αντώνη Δρακουλαράκου, τα ψάρια εξακολουθούν να τραγουδούν, σε δείπνα ευστρόφως λιτά, οριακά τελετουργικά και βαθιά συγκινητικά.

"Libertine Drinkery": Ένα αυθεντικό urban στέκι

Στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται ένα στέκι με καλό φαγητό, προσεγμένα cocktails και μια ατμόσφαιρα που κάνει τις καθημερινές να μοιάζουν λίγο καλύτερες.

Θωμάς Μάτσας και Αριστοτέλης Ζέρβας μαγειρεύουν για τον ένα χρόνο της 'Strigglaς'

Ο Θωμάς Μάτσας προσκαλεί στο Μαρούσι και την κουζίνα του τον σεφ Αριστοτέλη Ζέρβα, για μια δημιουργική βραδιά, με ένα 4 hands dinner και αρκετές εκπλήξεις.

Στου Ψυρρή για new age ελληνικότητα και πιάτα με ιδιαίτερο άγγιγμα

To εστιατόριο που έχει αποθεωθεί από το TripAdvisor, ξεχωρίζει για την πολύ ξεχωριστή ελληνική του κουζίνα.

Ντίβα

Ένα παλιό, χρόνια κλειστό μαγέρικο στην Πατριάρχου Ιωακείμ βρίσκει νέα ζωή, με τον σεφ Δημήτρη Κατσάνο στο πρώτο εστιατορικό του πάτημα στην Αθήνα, να υπογράφει γεύσεις ιαπωνικού – σκανδιναβικού fusion σε sexy bistro περιβάλλον.

Η επόμενη πίστα του "Βασίλαινας"

Το ιστορικό εστιατόριο διατηρεί τα ατού του και επενδύει ακόμη περισσότερο στα βάθη της εκλεκτής θαλασσοφαγίας.