Το Public μας μιλάει για Μήλο

Η Μήλος είναι το τελευταίο λιμάνι της δράσης «Το Public Café δοκιμάζει Κυκλάδες».

Το Public μας μιλάει για Μήλο

Η Μήλος είναι το τελευταίο λιμάνι της δράσης «Το Public Café δοκιμάζει Κυκλάδες», που μας ταξίδεψε κατά τη διάρκεια του χειμώνα από την Τήνο και τη Σαντορίνη μέχρι τη Σίφνο και τη Σύρο. Μέχρι τις 15/6, λοιπόν, οι γεύσεις που σερβίρονται στην κορυφή του Public της Πλατείας Συντάγματος φέρουν την υπογραφή της δραστήριας ομάδας του νησιού Delicious Milos: πιταράκια Μήλου (τα παραδοσιακά τυροπιτάκια με γέμιση από κεφαλοτύρι, που παράγεται στο νησί, κρεμμύδι και φρέσκο δυόσμο), φλαουνάκια (τα μηλαίικα χορτοπιτάκια με φρέσκα χόρτα του νησιού και σταφίδες), μοσχαράκι κοκκινιστό με κρέμα ξινομυζήθρας αλλά κι ένα παγωτό βανίλια με γλυκό κουφέτο για φινάλε. Τα πιταράκια και τα φλαουνάκια, μάλιστα, ετοιμάζονται από την ομάδα στο νησί και ταξιδεύουν φρέσκα-φρέσκα για την Αθήνα.



i«Public Cafe» | Καραγιώργη Σερβίας 1 | 2103239101

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.