Ο Ηλίας Μαμαλάκης στο «Άδολο»

Στο πολύ κομψό θαλασσινό εστιατόριο της Νέας Κηφισιάς δίνει το μαγειρικό παρών ο Ηλίας Μαμαλάκης για μια βραδιά με θέμα τα «Καρνάγια των Κυκλάδων».

Ο Ηλίας Μαμαλάκης στο «Άδολο»

Στο πολύ κομψό θαλασσινό εστιατόριο της Νέας Κηφισιάς δίνει το μαγειρικό παρών το βράδυ της Πέμπτης (30/5) ο Ηλίας Μαμαλάκης, καλεσμένος του executive chef Βασίλη Τσατσάκη. Η σπέσιαλ βραδιά έχει για θέμα τα «Καρνάγια των Κυκλάδων» και το ειδικό μενού (€ 45 κατ’άτομο) που θα σερβιριστεί ξεχειλίζει αρώματα και γεύσεις των νησιών σε ιντριγκαδόρικο περιτύλιγμα.

Θα σας πούμε λ.χ. για ένα κανταΐφι με λακέρδα και μους αβοκάντο, μια σαρδέλα παντρεμένη με αγιολί μαύρου σκόρδου, ένα μπαρμπούνι τηγανιτό με κουλί πιπεριάς Φλωρίνης και οσπριάδα αλλά και για το αλλιώτικο γλυκό φινάλε με ένα ανατολίτικο σιροπιαστό σουβλάκι!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στα Πετράλωνα, για μια από τις πιο τίμιες γαστροταβέρνες της πόλης

Με όνομα που εμπνέεται από τον Ελύτη και γενναιόδωρες μερίδες που τιμούν τα ελληνικά προϊόντα και αναβλύζουν οικειότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/02/2026

Η Σταυριανή Ζερβακάκου για ένα σέρβις στο ΜάνηΜάνη

Μάνη εις την τρίτη! Το ΜάνηΜάνη φιλοξενεί τη Σταυριανή Ζερβακάκου για μια βραδιά γεμάτη μανιάτικες γεύσεις, αυθεντικότητα και φουλ άρωμα τόπου.

Τι κάνει το Dorian ένα από τα πιο hot εστιατόρια του Λονδίνου;

Δοκιμάσαμε το μισελενάτο εστιατόριο του Notting Hill, όπου όλα τα πιάτα τρώγονται (κυρίως) με τα χέρια, και διαπιστώσαμε ότι η ραφινάτη πληθωρικότητα των premium γεύσεων που σερβίρει, είναι ένας μόνο από τους λόγους που το έχουν κάνει ένα από τα πιο δύσκολα reservations της βρετανικής μητρόπολης.

Onuki Athens

Η ξεχωριστή ιαπωνική κουζίνα του Σταμάτη Σκριάπα κάνει αίσιο ποδαρικό στο πολυαναμενόμενο "The Ilisian" που ανάβει σταδιακά τα φώτα του.

Ένα από τα πιο γαστρονομικά σουβλάκια της Αθήνας σερβίρεται ξανά για μια και μόνο νύχτα

Σήμερα 5/2, ο 'Μίμης' κάνει μια ειδική εμφάνιση επαναφέροντας το νεο-τραντίσιοναλ σουβλάκι το με καλά κρασιά σε ένα pop-up που αξίζει στάση.

Το πιο "cool χωριό" της πόλης σερβίρει μια αλέγρα λάτιν κουζίνα

Σε κάθε τραπέζι του στήνεται και μια μικρή fiesta.

Γιατί όλοι δίνουν ραντεβού στα micro-bakeries, Λίζα Κερμανίδου;

Η ταλαντούχα Θεσσαλονικιά pastry chef του λονδρέζικου πολυχώρου Pantechnicon πάτησε Αθήνα για να υπογράψει τις γεύσεις του φρεσκοφουρνισμένου No Crumbs, και μας μιλά για την τρέλα των micro bakeries, που έχουν έρθει, πράγματι, για να καλύψουν ένα κενό.