Ο Ηλίας Μαμαλάκης στο «Άδολο»

Στο πολύ κομψό θαλασσινό εστιατόριο της Νέας Κηφισιάς δίνει το μαγειρικό παρών ο Ηλίας Μαμαλάκης για μια βραδιά με θέμα τα «Καρνάγια των Κυκλάδων».

Ο Ηλίας Μαμαλάκης στο «Άδολο»

Στο πολύ κομψό θαλασσινό εστιατόριο της Νέας Κηφισιάς δίνει το μαγειρικό παρών το βράδυ της Πέμπτης (30/5) ο Ηλίας Μαμαλάκης, καλεσμένος του executive chef Βασίλη Τσατσάκη. Η σπέσιαλ βραδιά έχει για θέμα τα «Καρνάγια των Κυκλάδων» και το ειδικό μενού (€ 45 κατ’άτομο) που θα σερβιριστεί ξεχειλίζει αρώματα και γεύσεις των νησιών σε ιντριγκαδόρικο περιτύλιγμα.

Θα σας πούμε λ.χ. για ένα κανταΐφι με λακέρδα και μους αβοκάντο, μια σαρδέλα παντρεμένη με αγιολί μαύρου σκόρδου, ένα μπαρμπούνι τηγανιτό με κουλί πιπεριάς Φλωρίνης και οσπριάδα αλλά και για το αλλιώτικο γλυκό φινάλε με ένα ανατολίτικο σιροπιαστό σουβλάκι!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
11/09/2025

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.