Ο Ηλίας Μαμαλάκης στο «Άδολο»

Στο πολύ κομψό θαλασσινό εστιατόριο της Νέας Κηφισιάς δίνει το μαγειρικό παρών ο Ηλίας Μαμαλάκης για μια βραδιά με θέμα τα «Καρνάγια των Κυκλάδων».

Ο Ηλίας Μαμαλάκης στο «Άδολο»

Στο πολύ κομψό θαλασσινό εστιατόριο της Νέας Κηφισιάς δίνει το μαγειρικό παρών το βράδυ της Πέμπτης (30/5) ο Ηλίας Μαμαλάκης, καλεσμένος του executive chef Βασίλη Τσατσάκη. Η σπέσιαλ βραδιά έχει για θέμα τα «Καρνάγια των Κυκλάδων» και το ειδικό μενού (€ 45 κατ’άτομο) που θα σερβιριστεί ξεχειλίζει αρώματα και γεύσεις των νησιών σε ιντριγκαδόρικο περιτύλιγμα.

Θα σας πούμε λ.χ. για ένα κανταΐφι με λακέρδα και μους αβοκάντο, μια σαρδέλα παντρεμένη με αγιολί μαύρου σκόρδου, ένα μπαρμπούνι τηγανιτό με κουλί πιπεριάς Φλωρίνης και οσπριάδα αλλά και για το αλλιώτικο γλυκό φινάλε με ένα ανατολίτικο σιροπιαστό σουβλάκι!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.