
Την κουζίνα του σε επώνυμους σεφ ανοίγει τις Τετάρτες του καλοκαιριού το hot spot της αθηναϊκής ριβιέρας. Οι Gastronomy Wednesdays θα διαρκέσουν μέχρι τα τέλη Ιουλίου φέρνοντας ειδικά μενού στα τραπέζια του «Island» από τα χέρια δυναμικών εκπροσώπων της μοντέρνας γαστρονομικής σκηνής της Αθήνας σαν τον Γκίκα Ξενάκη από το «Aleria» (29/5), τον Δήμο Μπαλόπουλο από το «Frater & Soror» (5/6), τον Άνταμ Κοντοβά (12/6) και τον Μιχάλη Νουρλόγλου από το «Premiere» του ξενοδοχείου InterContinental (19/6).
Την αρχή κάνει ο Νίκος Καραθάνος από την «Cookoovaya» που έρχεται αύριο Τετάρτη (22/5) με ένα μενού (€ 55 κατ’άτομο) που περιλαμβάνει σπεσιαλιτέ όπως το λαβράκι με φακές καρμπονάρα, ταραμά και φύλλο nori.