Οι Τετάρτες στο «Island» είναι γαστρονομικές

Την κουζίνα του σε επώνυμους σεφ ανοίγει τις Τετάρτες του καλοκαιριού το hot spot της αθηναϊκής ριβιέρας.

Οι Τετάρτες στο «Island» είναι γαστρονομικές

Την κουζίνα του σε επώνυμους σεφ ανοίγει τις Τετάρτες του καλοκαιριού το hot spot της αθηναϊκής ριβιέρας. Οι Gastronomy Wednesdays θα διαρκέσουν μέχρι τα τέλη Ιουλίου φέρνοντας ειδικά μενού στα τραπέζια του «Island» από τα χέρια δυναμικών εκπροσώπων της μοντέρνας γαστρονομικής σκηνής της Αθήνας σαν τον Γκίκα Ξενάκη από το «Aleria» (29/5), τον Δήμο Μπαλόπουλο από το «Frater & Soror» (5/6), τον Άνταμ Κοντοβά (12/6) και τον Μιχάλη Νουρλόγλου από το «Premiere» του ξενοδοχείου InterContinental (19/6).

Την αρχή κάνει ο Νίκος Καραθάνος από την «Cookoovaya» που έρχεται αύριο Τετάρτη (22/5) με ένα μενού (€ 55 κατ’άτομο) που περιλαμβάνει σπεσιαλιτέ όπως το λαβράκι με φακές καρμπονάρα, ταραμά και φύλλο nori.

Περισσότερες πληροφορίες

Island Athens Riviera

27ο χλμ. Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου, Βάρκιζα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γεύση και άρωμα Τήνου με το "Μικρό Καράβι" να πιάνει λιμάνι στη Γλυφάδα

Το βραβευμένο "Μικρό Καράβι", με καπετάνιο τον Αντώνη Ψάλτη, έδεσε στη Γλυφάδα για να στρώσει τα τραπέζια του Ark με τα πεντανόστιμα προϊόντα και τη γευστική παράδοση του αγαπημένου νησιού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
12/05/2025

Όλα τα εστιατορικά νέα των νησιών γι' αυτό το καλοκαίρι

Σαλπάρουμε για τα ελληνικά πελάγη της γεύσης, με καπετάνιους τους σεφ που θα νοστιμίσουν το θέρος.

Τι μαγειρεύει ένας Κολομβιανός στην Αθήνα;

Σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, θα ταξιδέψεις στη Λατινική Αμερική, με προσεγμένες nikkei και chifa προτάσεις.

Πάρτι με spritz και πίτσες στο κέντρο

Με την υπογραφή του Louza και του Mozz:art.

Πώς μεταφράζεται η γαστροταβέρνα Θεσσαλονίκης στα αθηναϊκά;

Το "Σεράμικο" του Κεραμεικού έχει μια πολύ καλή απάντηση, το αδερφάκι του διάσημου θεσσαλονικιώτικου "Σέμπρικου", δηλαδή, που μιξάρει παρεΐστικη ατμόσφαιρα, επιλεγμένη πρώτη ύλη και μαγειρικούς νεοτερισμούς. Διαβάστε την κριτική μας!

Τι τρώει ο Πάπας και οι Καρδινάλιοι μέσα στο Κονκλάβιο;

Ισχύει ότι οι μερίδες τους μειώνονται όταν αργούν να βγάλουν απόφαση;

TwentyFive: Το εστιατόριο των Alec Peters & Γιώργου Τσούλη στο Μικρολίμανο

Το fine comfort steakhouse στον Πειραιά έκανε ντεμπούτο στα της εστίασης δρώμενα και ήδη συζητιέται.