Το «Tudor Hall» σερβίρει Δωδεκάνησα

Συνέχεια στα ενδιαφέροντα γευστικά αφιερώματα που διοργανώνει από καιρού εις καιρόν δίνει το βραβευμένο εστιατόριο στην κορυφή του ξενοδοχείου «King George».

Το «Tudor Hall» σερβίρει Δωδεκάνησα

Συνέχεια στα ενδιαφέροντα γευστικά αφιερώματα που διοργανώνει από καιρού εις καιρόν δίνει το βραβευμένο εστιατόριο στην κορυφή του ξενοδοχείου «King George» που αυτήν την εποχή στρέφει τους προβολείς του στα Δωδεκάνησα. Ο chef de Cuisine Αλέξανδρος Κοσκινάς εμπνέεται δημιουργικά από έξι παραδοσιακές συνταγές και μέχρι τις 30/6 μας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό ταξίδι στις γεύσεις των νησιών.

Στάσεις θα κάνουμε, ανάμεσα σε άλλα, στην Κάλυμνο για μιρμιζέλι (παραδοσιακή χωριάτικη σαλάτα με μελιτζάνα, παστές σαρδέλες και κοπανιστή), στη Ρόδο για πιταρούδια με κρεμμύδι στο τηγάνι, στην Κάρπαθο για χταπόδι στο φούρνο με πατάτες, θρούμπι και λεμόνι αλλά και στη μακρινή Χάλκη για παγωτό μελεκούνι με μπαχαρικά, πορτοκάλι και λευκό αμύγδαλο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.