Ένας «Σπάρος» κολυμπάει στο Χαϊδάρι

Η όμορφη μοντέρνα ψαροταβέρνα στήνει κλασικό θαλασσινό σκηνικό κάτω από τα πεύκα.

Ένας «Σπάρος» κολυμπάει στο Χαϊδάρι

Η όμορφη μοντέρνα ψαροταβέρνα βγάζει τραπέζια στον πεζόδρομο κάτω από τα πεύκα, έχει και μια σάλα ντυμένη στις ξεκούραστες αποχρώσεις του λευκού και της ώχρας. Από την ανοιχτή κουζίνα βγαίνουν όλοι οι κλασικοί θαλασσινοί μεζέδες και τα ψιλά ψαράκια, θα βρείτε όμως κι ένα κριθαρότο θαλασσινών (χταπόδι, μύδια, γαρίδες) με καπνιστό τυρί Βερμίου, μια γαριδομακαρονάδα και μια αστακομακαρονάδα με λινγκουίνι αλλά κι ένα ριζότο σουπιάς με το μελάνι της.

Αν τους ειδοποιήσετε εγκαίρως θα σας βρουν και μεγαλύτερο ψάρι από τον ψαρά τους που βγαίνει με το καΐκι του στα νερά του Αργοσαρωνικού, ενώ δεν λείπει μια ενδιαφέρουσα ποικιλία από ούζα, τσίπουρα και εμφιαλωμένα κρασιά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Φαγητό, ποτό και socializing στην Καψάλη, τη νέα πιάτσα του Κολωνακίου

Η outsider πιάτσα ξεκινά από την κάτω μεριά της πλατείας και τερματίζει στην Ηροδότου, συγκεντρώνοντας όμως στα λίγα μέτρα της το ενδιαφέρον.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/04/2025

"Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική" και μερικές σκέψεις πάνω σε αυτό

Καλές οι λίστες του TasteAtlas αλλά πώς προκύπτουν, τι εξυπηρετούν και σε ποιους απευθύνονται τελικά;

Che

Ο Θάνος Στασινός παντρεύει τις νοτιοαμερικάνικες γεύσεις με τις ελληνικές στο δημοφιλές all day εστιατόριο και μπαρ του Πειραιά.

Την Μεγάλη Παρασκευή στρώνουν Αγιορείτικο τραπέζι στο Κουκάκι

Μία ξεχωριστή βραδιά στο Κινωνώ, αφιερωμένη στη νηστεία και το κρασί, σε συνεργασία με το Κτήμα Οινογένεσις.

Γλυκά για το Πάσχα στα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Γυρίσαμε την πόλη ψάχνοντας "τ΄αβγά και τα πασχάλια" και προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα, εκεί που πρώτο ρόλο παίζει η ποιότητα των υλικών, η σωστή τεχνική αλλά και η εμφάνιση. Ιδού η λίστα μας.

Στα Λαλάγγια για νηστίσιμα και μαγειρίτσα

Το γευστικό σποτ του Χαλανδρίου μαγειρεύει στο πνεύμα των ημερών.

Ποια είναι τα καλύτερα εστιατόρια του Νοτίου Αιγαίου;

Με σημαντική παρουσία στους Χρυσούς Σκούφους και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας, οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα είναι μια από τις πιο δυναμικές γαστρονομικές περιοχές της χώρας. Ελάτε να τη γνωρίσουμε με το πηρούνι στο χέρι, παίρνοντας γεύση από τα βραβευμένα εστιατόρια των νησιών του Νοτίου Αιγαίου.