Ένας «Σπάρος» κολυμπάει στο Χαϊδάρι

Η όμορφη μοντέρνα ψαροταβέρνα στήνει κλασικό θαλασσινό σκηνικό κάτω από τα πεύκα.

Ένας «Σπάρος» κολυμπάει στο Χαϊδάρι

Η όμορφη μοντέρνα ψαροταβέρνα βγάζει τραπέζια στον πεζόδρομο κάτω από τα πεύκα, έχει και μια σάλα ντυμένη στις ξεκούραστες αποχρώσεις του λευκού και της ώχρας. Από την ανοιχτή κουζίνα βγαίνουν όλοι οι κλασικοί θαλασσινοί μεζέδες και τα ψιλά ψαράκια, θα βρείτε όμως κι ένα κριθαρότο θαλασσινών (χταπόδι, μύδια, γαρίδες) με καπνιστό τυρί Βερμίου, μια γαριδομακαρονάδα και μια αστακομακαρονάδα με λινγκουίνι αλλά κι ένα ριζότο σουπιάς με το μελάνι της.

Αν τους ειδοποιήσετε εγκαίρως θα σας βρουν και μεγαλύτερο ψάρι από τον ψαρά τους που βγαίνει με το καΐκι του στα νερά του Αργοσαρωνικού, ενώ δεν λείπει μια ενδιαφέρουσα ποικιλία από ούζα, τσίπουρα και εμφιαλωμένα κρασιά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.