«Ροβόλατα» όπως λέμε φουλ του κρέατος

Ένα κρεατολαγνικό sequel γράφει στο επίσης δικό του «Γίδι» ο Βασίλης Ακρίβος, αυτή τη φορά όμως έχοντας στο background τη θάλασσα της Νέας Μάκρης.

«Ροβόλατα» όπως λέμε φουλ του κρέατος

Ένα κρεατολαγνικό sequel γράφει στο επίσης δικό του «Γίδι» ο Βασίλης Ακρίβος, αυτή τη φορά όμως έχοντας στο background τη θάλασσα της Νέας Μάκρης. Τα αγαπημένα του αμνοερίφια έχουν και εδώ ρόλο πρωταγωνιστή τόσο φορώντας τα καλά τους στα κάδρα που κοσμούν τους τοίχους όσο και στον κατάλογο που είναι από εκείνους που σου ανοίγουν την όρεξη ήδη από την ανάγνωση. Ύστερα από ένα λουκάνικο με τηγανιτό αυγό και πατατόπιτα, έναν καβουρμά ή τις τσιγαριστές μακαρούνες με κοπανιστή Άνδρου, η συνέχεια γράφεται με αρνίσια φιλετάκια και παϊδάκια, πρόβεια μπιφτέκια και παϊδάκια αλλά και μπριζόλες και πρωτότυπα burger. Περισσότερα θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.