Το «Roll & Roll» ξετυλίγεται στο κέντρο

Τη δική του ποιοτική εκδοχή στο πολύπαθο θέμα σουβλάκι παρουσιάζει οσονούπω το «Roll & Roll» στην Κολοκοτρώνη.

Το «Roll & Roll» ξετυλίγεται στο κέντρο

Τη δική του ποιοτική εκδοχή στο πολύπαθο θέμα σουβλάκι παρουσιάζει οσονούπω το «Roll & Roll» στην Κολοκοτρώνη, που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του τη Δευτέρα 13/5. Ντυμένος στα κόκκινα και τα μαύρα, ο χώρος μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα μεγάλος, χωρά ωστόσο πίσω από τον μακρόστενο πάγκο, μια αίθουσα όπου παρασκευάζουν πολλά από τα υλικά που χρησιμοποιούν για τις προτάσεις τους.

Πέρα από τα καλαμάκια τους (με χοιρινό, κοτόπουλο και μοσχάρι γάλακτος, όλα χειροποίητα από φρέσκο κρέας), θα βρείτε και τυλιχτά με χειροποίητες πίτες κλασικές και πιο λεπτές αραβικές όπως ένα «πολυτελές» με ζουμερό rib eye Αργεντινής κι ένα άλλο με πανσέτα, χαλούμι και σος μαύρης τρούφας σε δική τους μυστική συνταγή. Η ίδια σος μπαίνει μαζί με μπέικον πάνω στις τηγανιτές πατάτες που μπορείτε να δοκιμάσετε και επιτόπου στα σταντ έξω από το μαγαζί, μαζί με σαλάτες, μπίρες, κρασιά και αναψυκτικά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.