Τι νέα μαγειρεύουν στο «Mama Roux»;

Τα νέα πιάτα που έκαναν ντεμπούτο μας ταξιδεύουν από τη Γαλλία και την Ιταλία μέχρι την Ταϊλάνδη, την Ινδία και την Ιαπωνία.

Τι νέα μαγειρεύουν στο «Mama Roux»;

Αγαπά τις γευστικές περιπλανήσεις στις κουζίνες του κόσμου το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Αιόλου, κάτι που αποτυπώνεται και στα νέα του πιάτα που μας ταξιδεύουν από τη Γαλλία και την Ιταλία μέχρι την Ταϊλάνδη, την Ινδία και την Ιαπωνία.

Τα περουβιανά χτένια tiradito, το μεξικάνικο σουβλάκι Αl Pastor, burger όπως το Βuffalo με βουβαλίσιο κιμά, wasabi και σος blue cheese ή το Parm με κοτόπουλο πανέ, καπνιστή μελιτζάνα και παρμεζάνα είναι κάποια από αυτά, μαζί με vegan και vegetarian επιλογές όπως το πληθωρικό Buddha Bowl με πολλές υπερτροφές. Νέα πιάτα έχουν προστεθεί και στο κυριακάτικο brunch, ενώ οι περίπου 20 μπίρες από μικρές ελληνικές μικροζυθοποιίες είναι ό,τι πρέπει για τις πρώτες ζέστες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.