«Rayen» με μεξικάνικο αέρα πάνω στο κύμα

Με το καλοκαιράκι ante portas, οι προβολείς στρέφονται όλο και πιο σταθερά προς παραλιακή μεριά, που φανερώνει ένα ένα τα καινούργια της χαρτιά.

«Rayen» με μεξικάνικο αέρα πάνω στο κύμα

Με το καλοκαιράκι ante portas, οι προβολείς στρέφονται όλο και πιο σταθερά προς παραλιακή μεριά, που φανερώνει ένα ένα τα καινούργια της χαρτιά. Πλάι στο επίσης δικό τους και πολύ δημοφιλές «Penarrubia Lounge» που σήκωσε μόλις την καλοκαιρινή αυλαία στο Καλαμάκι, το «Rayen» είναι η φρέσκια πρόταση του ομίλου Σταθοκωστόπουλου που ετοιμάζεται για πρεμιέρα με μεξικάνικο χρώμα.

Αντλώντας έμπνευση από το hot μεξικάνικο θέρετρο της Τουλούμ, ο χώρος διακοσμείται σε boho chic ύφος και το μενού που δημιουργεί ο σεφ Πέτρος Συρίγος θα έχει πολυσυλλεκτικό ύφος. Πέρα από τις κλασικές σπεσιαλιτέ όπως τα chimichangas, τα burritos και τα tacos με διάφορες γεμίσεις, δεν θα λείπουν οι περουβιανές πινελιές με κάποια ταρτάρ και σεβίτσε, ούτε και τα εκλεκτά κρεατικά στα πρότυπα του αργεντίνικου bbq. Τα κοκτέιλ θα έχουν κι αυτά μεξικάνικο χρώμα με το άγγιγμα όμως του ταλαντούχου bartender Τεό Σπυρόπουλου, ενώ οι spiritual house μουσικές με τις λατινοαμερικάνικες επιρροές θα διανθίζονται τα σαββατοκύριακα με live music acts πάνω στο κύμα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.