Με νέο μενού μας υποδέχεται το «Chefi»

Νέες γεύσεις μόλις έκαναν πρεμιέρα στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Χαλανδρίου, ενώ μια σπέσιαλ wine & food pairing βραδιά έρχεται στις 15/5.

Με νέο μενού μας υποδέχεται το «Chefi»

Ένας αέρας ανανέωσης φύσηξε στο αγαπημένο εστιατόριο του Χαλανδρίου φέρνοντας μαζί κι ένα ολοκαίνουργιο μενού που μόλις έκανε πρεμιέρα με μοντέρνες γεύσεις σαν τον ντάκο με γκασπάτσο ντομάτας, καρπούζι, μους ελιάς και κατίκι Δομοκού, το sashimi σολομού σε σόγια και πορτοκάλι συνοδεία αβοκάντο, κινόα και φυκιών wakame και το χοιρινό Iberico με πατάτες γκρατινέ. Το signature ριζότο σαν χωριάτικη σαλάτα ασφαλώς παραμένει στον κατάλογο, που επιφυλάσσει και ωραία επιδόρπια όπως το cheese cake με φράουλα και μπισκότο αμυγδάλου, ενώ οσονούπω στο παιχνίδι μπαίνει και ο καταπράσινος κήπος που αγκαλιάζει το εστιατόριο.

Εμπλουτισμένη είναι επίσης και η wine list, κάτι που δίνει αφορμή για μια ειδική βραδιά food & wine pairing στις 15/5 (€ 45 κατ'άτομο) με τα εκλεκτά κρασιά από το οινοποιείο Akrathos Newlands Winery της Χαλκιδικής.

Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς

Ταρτάρ σολομού, φάβα, γιαούρτι wasabi / Oros, Αssyrtiko - Sauvignon Blanc, Halkidiki 2017
Cod miso, κρέμα πατάτας, σπανάκι, ginger / Αssyrtiko 100%, Halkidiki 2017
Μανιτάρια carbonara, κριθαρότο, παρμεζάνα / Philosopher, Αgiorgitiko - Xinomavro, Halkidiki 2015
Μοσχάρι Bourguignon, πολέντα, λαχανικά / Xinomavro 100%, Halkidiki 2015
Μπάρα λευκής σοκολάτας, mango, καραμέλα / Samos Vin Doux, Μoschato, Samos 2017

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.