
Μπορεί να διακονεί συστηματικά την ελληνική κουζίνα στη γαλλική πρωτεύουσα, η Ντίνα Νικολάου ωστόσο φροντίζει να δίνει κάθε τόσο το παρών και εντός των συνόρων. Η ταλαντούχα και δραστήρια σεφ ανέλαβε τη γαστρονομική εποπτεία του πεντάστερου «Miraggio Thermal Spa Resort» στο Παλιούρι της Χαλκιδικής, εστιάζοντας στις ελληνικές γεύσεις και με τα εκλεκτά προϊόντα της περιοχής -όπως η φέτα Αρναίας, το μέλι Σιθωνίας και τα μύδια Ολυμπιάδας- σε πρώτο ρόλο. Πέρα από τα πολλά και διαφορετικά εστιατόρια, την υπογραφή της θα έχει και το νέο πρόγραμμα υγιεινής διατροφής που θα προσφέρεται στο spa του μεγάλου κι εντυπωσιακού resort στο τέρμα της χερσονήσου της Κασσάνδρας.
Ξεν. «Miraggio Thermal Spa Resort», Χαλκιδική | 2374440000