H «Galazia Hytra» ταξιδεύει για Πάρο

Το καλοκαιρινό αδερφάκι του βραβευμένου εστιατορίου «Hytra» βρίσκει καταφύγιο στο ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο «Summer Senses».

H «Galazia Hytra» ταξιδεύει για Πάρο

Για πρώτη φορά ταξιδεύει εκτός Αθηνών το casual καλοκαιρινό αδερφάκι του βραβευμένου εστιατορίου «Hytra» που βρήκε καταφύγιο στο ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο «Summer Senses», το οποίο ανοίγει τις πόρτες του στις αρχές Ιουνίου στην Πάρο. Μεγάλο κι εντυπωσιακό, το ξενοδοχείο επιβλέπει την παραλία της Πούντας στη Μάρπησσα και δημιουργεί έναν ενδιαφέροντα γευστικό πόλο έλξης σε ένα νησί που δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να δρέψει ιδιαίτερες γαστρονομικές δάφνες.

H «Galazia Hytra» ταξιδεύει για Πάρο - εικόνα 1

Το μενού που θα κάνει πρεμιέρα μαζί με το ξενοδοχείο προτείνει μοντέρνα πιάτα με ελληνικό πρόσημο, όπως κακαβιά αρωματισμένη με σαφράν, κρεμμυδάκια τουρσί και λάδι βασιλικού, γαρίδες με κρέμα αβοκάντο, πιπεριές τσίλι, ντομάτα και κόλιανδρο, σουπιά με φάβα, αϊβάρ και σπανάκι, τσιπούρα με αλμυρίκια, ντομάτα και ελιές και αμύγδαλο παρφέ με σορμπέ κορόμηλο και φρέσκα φρούτα.

iΞεν. «Summer Senses», Πάρος | 2284093000

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο ορισμός της trattoria rustica elegante στην Κηφισιά

Λίγα ιταλικά εστιατόρια στην Αθήνα μπορούν να περηφανευτούν ότι συνδυάζουν επί ίσοις όροις την αυθεντική ιταλική γεύση με την ολόσωστη διαχείριση πρώτης ύλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
09/11/2025

Πού θα φας και πού θα πιεις μετά τον Μαραθώνιο

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς μετά το σημαντικό αθλητικό event για να μην τρέχεις ασκόπως.

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.