2 νέα εστιατόρια στο «Four Seasons»

«Helios» και «Taverna 37» άνοιξαν μόλις στο παραλιακό μέτωπο της εμβληματικής χερσονήσου του Αστέρα.

2 νέα εστιατόρια στο «Four Seasons»

Έχοντας δώσει μια πρώτη γεύση της γαστρονομικής του πρότασης με το ψαρο-εστιατόριο «Pelagos» και την κομψή τρατορία «Mercato», το «Four Seasons Astir Palace» βάζει κι άλλα κομμάτια του παζλ στη θέση τους και πιο συγκεκριμένα στο παραλιακό μέτωπο της λαμπερής χερσονήσου του Αστέρα. Έτσι, στα «πόδια» του ξενοδοχείου «Ναυσικά» άνοιξε μόλις το «Helios» που κομίζει μοντέρνο λατινοαμερικάνικο αέρα στο ιδιαιτέρως χαλαρωτικό περιβάλλον που έπλασε το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο Κ-Studio. Στο μενού τον τόνο δίνουν διάφορα ωμά, μια ποικιλία σε tacos και πληθωρικά σάντουιτς και κάποιες κύριες προτάσεις όπως το φρέσκο ψάρι στον Josper με τηγανιτή κάπαρη.

2 νέα εστιατόρια στο «Four Seasons» - εικόνα 1
«Taverna 37»

Η «Taverna 37» τώρα στήνει σκηνικό προχωρημένης ταβέρνας σε μιαν ήσυχη άκρη της παραλίας του «Αρίωνα» και σερβίρει γεύσεις που παραπέμπουν στην παράδοση – από κεφτεδάκια και αχνιστά μύδια μέχρι παϊδάκια σε βινεγκρέτ από λεμόνι και ρίγανη και λαβράκι Κεφαλονιάς στη λαδόκολλα.

Περισσότερες πληροφορίες

Helios

(ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens»), Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Taverna 37

(ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens»), Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Υποδεχθείτε την τελευταία Πανσέληνο του καλοκαιριού στο Le Grand Balcon & La Suite Lounge

Μια μοναδική βραδιά κάτω από το φως της Πανσελήνου περιμένει τους επισκέπτες της Αθήνας με θέα που κόβει την ανάσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/09/2025

My Cookie Dough: Γλυκιά άφιξη με αέρα Λονδίνου στο αθηναϊκό κέντρο

Η ζύμη μπισκότου γίνεται το νέο viral γλύκισμα της πόλης και να πού πρέπει να πας για να την γευτείς.

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.