2 νέα εστιατόρια στο «Four Seasons»

«Helios» και «Taverna 37» άνοιξαν μόλις στο παραλιακό μέτωπο της εμβληματικής χερσονήσου του Αστέρα.

2 νέα εστιατόρια στο «Four Seasons»

Έχοντας δώσει μια πρώτη γεύση της γαστρονομικής του πρότασης με το ψαρο-εστιατόριο «Pelagos» και την κομψή τρατορία «Mercato», το «Four Seasons Astir Palace» βάζει κι άλλα κομμάτια του παζλ στη θέση τους και πιο συγκεκριμένα στο παραλιακό μέτωπο της λαμπερής χερσονήσου του Αστέρα. Έτσι, στα «πόδια» του ξενοδοχείου «Ναυσικά» άνοιξε μόλις το «Helios» που κομίζει μοντέρνο λατινοαμερικάνικο αέρα στο ιδιαιτέρως χαλαρωτικό περιβάλλον που έπλασε το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο Κ-Studio. Στο μενού τον τόνο δίνουν διάφορα ωμά, μια ποικιλία σε tacos και πληθωρικά σάντουιτς και κάποιες κύριες προτάσεις όπως το φρέσκο ψάρι στον Josper με τηγανιτή κάπαρη.

2 νέα εστιατόρια στο «Four Seasons» - εικόνα 1
«Taverna 37»

Η «Taverna 37» τώρα στήνει σκηνικό προχωρημένης ταβέρνας σε μιαν ήσυχη άκρη της παραλίας του «Αρίωνα» και σερβίρει γεύσεις που παραπέμπουν στην παράδοση – από κεφτεδάκια και αχνιστά μύδια μέχρι παϊδάκια σε βινεγκρέτ από λεμόνι και ρίγανη και λαβράκι Κεφαλονιάς στη λαδόκολλα.

Περισσότερες πληροφορίες

Taverna 37

(ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens»), Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι τρώει ο Πάπας και οι Καρδινάλιοι μέσα στο Κονκλάβιο;

Ισχύει ότι οι μερίδες τους μειώνονται όταν αργούν να βγάλουν απόφαση;

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
09/05/2025

TwentyFive: Το εστιατόριο των Alec Peters & Γιώργου Τσούλη στο Μικρολίμανο

Το fine comfort steakhouse στον Πειραιά έκανε ντεμπούτο στα της εστίασης δρώμενα και ήδη συζητιέται.

Λένε πως στα Μελίσσια παίζει μια από τις καλύτερες σούβλες της Αθήνας

Σπεσιαλιτέ αφτιασίδωτες και κρεατικά που περνούν μαστόρικα πάνω από τις φλόγες φτάνουν στο τραπέζι, αχνιστά και λιμπιστικά.

"La Bottega Da Marco", μια νέα άφιξη... πιο ιταλική δεν γίνεται

Στην ολόφρεσκη "La Bottega Da Marco" δεν μιλάμε απλώς για "ιταλικό φαγητό". Μιλάμε για γνήσια ιταλική γεύση, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Τι παίζει με το boba tea στην Αθήνα

Tο γευστικό τσάι με τις πέρλες ταπιόκα που σκάνε στο στόμα δείχνει να έχει τη στιγμή του -και το κοινό του- στην πόλη.

Sani Gourmet 2025: Η καρδιά της γαστρονομίας χτυπά στη Χαλκιδική

Ο βραβευμένος θεσμός του Sani Resort αναδεικνύει και φέτος την Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με το πιο πολυβραβευμένο resort της χώρας να υποδέχεται κορυφαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης για άλλη μια χρονιά.

Σεράμικο

Το αδερφάκι του διάσημου θεσσαλονικιώτικου "Σέμπρικου" συνεχίζει τη διαδρομή του στη μοντέρνα καλοφαγία της μοιρασιάς, μιξάροντας παρεΐστικη ατμόσφαιρα, επιλεγμένη πρώτη ύλη και μαγειρικούς νεοτερισμούς στη φιλοσοφία της γαστροταβέρνας.