Τη νέα γενιά των σεφ αναζητά το S. Pellegrino

Έως τις 30/4 διαρκεί η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών για το S.Pellegrino Young Chef που διοργανώνει για τέταρτη φορά το εμβληματικό μεταλλικό νερό στρέφοντας τους προβολείς του στο μέλλον της γαστρονομίας.

Τη νέα γενιά των σεφ αναζητά το S. Pellegrino

Έως τις 30/4 διαρκεί η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών για το S.Pellegrino Young Chef που διοργανώνει για τέταρτη φορά το εμβληματικό μεταλλικό νερό στρέφοντας τους προβολείς του στο μέλλον της γαστρονομίας. Όπως πάντα, το κάλεσμα του S. Pellegrino απευθύνεται σε δραστήριους νεαρούς μάγειρες έως 30 ετών από όλο τον κόσμο, οι οποίοι επιθυμούν να βρεθούν στο προσκήνιο και να παρουσιάσουν δείγματα της γαστρονομικής τους γραφής μπροστά σε μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής.

Το άρρηκτα συνδεδεμένο με τη γαστρονομία μεταλλικό νερό δρομολογεί μάλιστα αλλαγές εν όψει της επόμενης διοργάνωσης καθώς για πρώτη φορά οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν για τέσσερα νέα βραβεία: το S.Pellegrino Young Chef Award για τον πλέον φέρελπι νέο σεφ, το Fine Dining Lovers Food for Thoughts Award στον σεφ που αναδεικνύει μέσα από το πιάτο του την προσωπική του θεώρηση, το S.Pellegrino Award for Social Responsibility σε εκείνο το πιάτο που σέβεται την βιωσιμότητα της πρώτης ύλης, και το Acqua Panna Award for Connection in Gastronomy σε εκείνη τη δημιουργία που θα συνενώνει με φαντασία διαφορετικές γαστρονομικές κουλτούρες.

Οι αιτήσεις για το S.Pellegrino Young Chef 2019-2020 έχουν ήδη ανοίξει και θα διαρκέσουν έως τις 30 Απριλίου 2019 στο Sanpellegrino.com.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.