Στο «Titania» γίνεται της φράουλας!

Oι «Γλυκές Μέρες» επιστρέφουν στο πολυτελές ξενοδοχείο της Πανεπιστημίου έχοντας τη φράουλα στο επίκεντρο.

Στο «Titania» γίνεται της φράουλας!

Παράδοση αποτελούν πια οι «Γλυκές Μέρες» που διοργανώνει από καιρού εις καιρόν το πολυτελές ξενοδοχείο της Πανεπιστημίου, στρέφοντας τους προβολείς από τη σοκολάτα και τα νηστίσιμα γλυκά μέχρι τα φρούτα που φέρνει μαζί της κάθε εποχή. Σειρά έχει πάρει κιόλας η φράουλα και το γλυκό μενού υπογράφει ο νέος pastry chef του «Titania», Pierre Fullana, με θητεία σε καλές κουζίνες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Από τα μακαρόν με γέμιση μαρμελάδα φράουλας και την τούρτα κρέπα με ναμελάκα φράουλας και την Πάβλοβα με πουρέ φράουλας περνά σε μια εσπούμα μαύρης σοκολάτας με μαριναρισμένες φράουλες σε κρέμα μπαλσάμικο, και για τους νηστεύοντες σε ένα νηστίσιμο κέικ με φράουλες μαριναρισμένες σε σιρόπι λεμονόχορτου αλλά κι έναν χαλβά με βάση από ταπιόκα φράουλας. Όλα αυτά θα σερβίρονται έως τις 16/5 τόσο στη La Brasserie όσο και στο Olive Garden με την εντυπωσιακή θέα, και κοστίζουν € 6 έκαστο με καφέ φίλτρου σε απεριόριστη κατανάλωση.

Περισσότερες πληροφορίες

Olive Garden (The)

(ξεν. «Titania») Πανεπιστημίου 52, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στα Πετράλωνα, για μια από τις πιο τίμιες γαστροταβέρνες της πόλης

Με όνομα που εμπνέεται από τον Ελύτη και γενναιόδωρες μερίδες που τιμούν τα ελληνικά προϊόντα και αναβλύζουν οικειότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/02/2026

Η Σταυριανή Ζερβακάκου για ένα σέρβις στο ΜάνηΜάνη

Μάνη εις την τρίτη! Το ΜάνηΜάνη φιλοξενεί τη Σταυριανή Ζερβακάκου για μια βραδιά γεμάτη μανιάτικες γεύσεις, αυθεντικότητα και φουλ άρωμα τόπου.

Τι κάνει το Dorian ένα από τα πιο hot εστιατόρια του Λονδίνου;

Δοκιμάσαμε το μισελενάτο εστιατόριο του Notting Hill, όπου όλα τα πιάτα τρώγονται (κυρίως) με τα χέρια, και διαπιστώσαμε ότι η ραφινάτη πληθωρικότητα των premium γεύσεων που σερβίρει, είναι ένας μόνο από τους λόγους που το έχουν κάνει ένα από τα πιο δύσκολα reservations της βρετανικής μητρόπολης.

Onuki Athens

Η ξεχωριστή ιαπωνική κουζίνα του Σταμάτη Σκριάπα κάνει αίσιο ποδαρικό στο πολυαναμενόμενο "The Ilisian" που ανάβει σταδιακά τα φώτα του.

Ένα από τα πιο γαστρονομικά σουβλάκια της Αθήνας σερβίρεται ξανά για μια και μόνο νύχτα

Σήμερα 5/2, ο 'Μίμης' κάνει μια ειδική εμφάνιση επαναφέροντας το νεο-τραντίσιοναλ σουβλάκι το με καλά κρασιά σε ένα pop-up που αξίζει στάση.

Το πιο "cool χωριό" της πόλης σερβίρει μια αλέγρα λάτιν κουζίνα

Σε κάθε τραπέζι του στήνεται και μια μικρή fiesta.

Γιατί όλοι δίνουν ραντεβού στα micro-bakeries, Λίζα Κερμανίδου;

Η ταλαντούχα Θεσσαλονικιά pastry chef του λονδρέζικου πολυχώρου Pantechnicon πάτησε Αθήνα για να υπογράψει τις γεύσεις του φρεσκοφουρνισμένου No Crumbs, και μας μιλά για την τρέλα των micro bakeries, που έχουν έρθει, πράγματι, για να καλύψουν ένα κενό.