Στο «Titania» γίνεται της φράουλας!

Oι «Γλυκές Μέρες» επιστρέφουν στο πολυτελές ξενοδοχείο της Πανεπιστημίου έχοντας τη φράουλα στο επίκεντρο.

Στο «Titania» γίνεται της φράουλας!

Παράδοση αποτελούν πια οι «Γλυκές Μέρες» που διοργανώνει από καιρού εις καιρόν το πολυτελές ξενοδοχείο της Πανεπιστημίου, στρέφοντας τους προβολείς από τη σοκολάτα και τα νηστίσιμα γλυκά μέχρι τα φρούτα που φέρνει μαζί της κάθε εποχή. Σειρά έχει πάρει κιόλας η φράουλα και το γλυκό μενού υπογράφει ο νέος pastry chef του «Titania», Pierre Fullana, με θητεία σε καλές κουζίνες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Από τα μακαρόν με γέμιση μαρμελάδα φράουλας και την τούρτα κρέπα με ναμελάκα φράουλας και την Πάβλοβα με πουρέ φράουλας περνά σε μια εσπούμα μαύρης σοκολάτας με μαριναρισμένες φράουλες σε κρέμα μπαλσάμικο, και για τους νηστεύοντες σε ένα νηστίσιμο κέικ με φράουλες μαριναρισμένες σε σιρόπι λεμονόχορτου αλλά κι έναν χαλβά με βάση από ταπιόκα φράουλας. Όλα αυτά θα σερβίρονται έως τις 16/5 τόσο στη La Brasserie όσο και στο Olive Garden με την εντυπωσιακή θέα, και κοστίζουν € 6 έκαστο με καφέ φίλτρου σε απεριόριστη κατανάλωση.

Περισσότερες πληροφορίες

Olive Garden (The)

(ξεν. «Titania») Πανεπιστημίου 52, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.