
Τα εξήντα χρόνια συμπλήρωσε πρόσφατα το εμβληματικό οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ στην άκρη του Μετσόβου, κάνοντας ακόμα πιο πλουραλιστική την εμπειρία που προσφέρει στους επισκέπτες του. Αν λοιπόν σχεδιάζετε ταξιδάκι στην εντυπωσιακή αετοφωλιά της Πίνδου, σημειώστε ότι, εκτός από την ατμοσφαιρική ξενάγηση στο επισκέψιμο οινοποιείο που παρουσιάζει ολόκληρη τη διαδρομή του θρυλικού κρασιού με σύγχρονη αντίληψη, το μενού στο εστιατόριο του ομώνυμου ξενοδοχείου έχει εδώ και λίγο καιρό την υπογραφή του Νίκου Καραθάνου.
Ο ταλαντούχος σεφ και συνιδιοκτήτης της αθηναϊκής «Cookoovaya» εμπνέεται από τη γευστική κληρονομιά και τα προϊόντα του τόπου και προτείνει πιάτα με comfort ελληνικό χρώμα που προορίζονται για τη μέση του τραπεζιού και σερβίρονται κατόπιν κράτησης στο εστιατόριο που λειτουργεί από Πέμπτη έως Κυριακή, 8-11 μ.μ.
Μέτσοβο | 2565042505