Ένα πολύ «Funky» pop-up στην Costa Navarino

Στο εμβληματικό resort complex της Μεσσηνίας θα περάσει το καλοκαίρι του το «Funky Gourmet» ανανεώνοντας το γαστρονομικό τοπίο της Πελοποννήσου.

Ένα πολύ «Funky» pop-up στην Costa Navarino

Μέχρι να έρθει η στιγμή που θα μας υποδεχθεί ξανά στην αγκαλιά του «Hilton» το 2020 και λίγο πριν το ήδη ανακοινωμένο pop-up στο εστιατόριο «Ikarus» της Αυστρίας τον προσεχή Νοέμβριο, το «Funky Gourmet» σαλπάρει για ένα γαστρονομικό ταξίδι στην Costa Navarino. Το καλοκαιρινό pop-up εστιατόριο της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη και του Νίκου Ρούσσου θα διαρκέσει από τις 8/7 έως τις 17/8 σε ένα μοναδικό χώρο με θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου που θα δημιουργηθεί στο Navarino Bay, τη δεύτερη περιοχή του εμβληματικού resort complex της Μεσσηνίας, με highlight το νέο, υπόσκαφο golf club.

Ένα πολύ «Funky» pop-up στην Costa Navarino - εικόνα 1
Costa Navarino Pasteli Macarons

Η εμπειρία που θα προσφέρει το δίδυμο του «Funky Gourmet» θα είναι ένα δίωρο ταξίδι avant-garde ελληνικής & μεσσηνιακής κουζίνας με όχημα ένα degustation menu στο signature γαστρονομικό τους ύφος που όπως λένε και οι ίδιοι «θα βασίζεται στα φρέσκα συστατικά της εύφορης Μεσσηνιακής γης». Οι κρατήσεις θα ανοίξουν στις 6 Μαΐου, μέσω email στο reservations@funkygourmet.com ή μέσω τηλεφώνου στο 210-5242727, και το κόστος του μενού θα είναι € 220 κατ'άτομο.

Ένα πολύ «Funky» pop-up στην Costa Navarino - εικόνα 2
Messinian Salad

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'September 18': Νέο εστιατόριο έρχεται στη Στοά Καΐρη

Ανανέωση, ήρεμη δύναμη, νέες αρχές και νόστιμες αλλαγές προσεχώς στου Ψυρρή.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
10/11/2025

Ένα εστιατορικό διαμάντι της Ρόδου σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθήνα

Τιμημένο με την υψηλή διάκριση Top Noch από τους Χρυσούς Σκούφους του αθηνοράματος, καταφθάνει στο Ark και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, στις 21 Νοεμβρίου.

Ο ορισμός της trattoria rustica elegante στην Κηφισιά

Λίγα ιταλικά εστιατόρια στην Αθήνα μπορούν να περηφανευτούν ότι συνδυάζουν επί ίσοις όροις την αυθεντική ιταλική γεύση με την ολόσωστη διαχείριση πρώτης ύλης.

Πού θα φας και πού θα πιεις μετά τον Μαραθώνιο

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς μετά το σημαντικό αθλητικό event για να μην τρέχεις ασκόπως.

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.