«Po’ Boys»: Τα αγόρια κάνουν bbq στου Ψυρρή

Έχει την αύρα του χειροποίητου το χαρούμενο bbq joint που δημιούργησαν ο John Higgins και ο σεφ Βασίλης Σπόρος για να στεγάσουν το αδερφάκι του «Mama Roux».

«Po’ Boys»: Τα αγόρια κάνουν bbq στου Ψυρρή

Έχει την αύρα του χειροποίητου το χαρούμενο bbq joint που δημιούργησαν ο John Higgins και ο σεφ Βασίλης Σπόρος για να στεγάσουν το αδερφάκι του «Mama Roux». Ξύλινα τραπέζια και μεταλλικές καρέκλες σε στιλ αμερικάνικου diner, χάζι στην περαντζάδα από τις μεγάλες τζαμαρίες και στο βάθος ένα παλιό πιάνο και μια ντραμς μπροστά από τις ρετρό μουσικές ρεκλάμες – μετά λόγου καθώς τα live με rhythm & blues και τζαζιές είναι πάντα στο πρόγραμμα.

«Po’ Boys»: Τα αγόρια κάνουν bbq στου Ψυρρή - εικόνα 1

Το μενού αποτίνει φόρο τιμής στο bbq του αμερικάνικου Νότου, όπου τα αργόσυρτα ψησίματα και καπνίσματα έχουν την τιμητική τους. Εξού και όλα τα κρεατικά περνάνε πρώτα από τον πελώριο ξυλόφουρνο και καπνιστήριο που «κρύβεται» στο υπόγειο και σερβίρονται άκρως πληθωρικά, όπως… Αμερική. Το Moroccanlamb έρχεται με το αρνάκι σιγοψημένο με μαροκινά μπαχαρικά και τυλιγμένο σε ψωμάκι σάντουιτς, το Creole Brunch με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, σος Creole, καραμελωμένα κρεμύδια και τηγανιτό αυγό όπως και το Tipsy Texan με brisket, μαδημένο χοιρινό και λουκάνικο που φτιάχνουν οι ίδιοι είναι από εκείνα τα burgers που θέλουν κότσια για να τα καταφέρεις, τα spare ribs ή ένα hanger steak από Black Angus θα ικανοποιήσουν όσους προτιμούν τις πιο λιτές γεύσεις.

«Po’ Boys»: Τα αγόρια κάνουν bbq στου Ψυρρή - εικόνα 2

Ιδίως αν νωρίτερα έχετε κάνει την αρχή με μια μερίδα hot & spicy chicken wings, ένα πλούσιο mac n cheese με τσένταρ, παρμεζάνα και κρέμα γάλακτος και τις τηγανητές πατάτες που έρχονται κρυμμένες κάτω από ένα φοντί τυριών και ένα ζευγάρι αυγά μάτια.

Περισσότερες πληροφορίες

Po’ Boys

Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου, Ψυρρή
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Μάιος ανθίζει με γεύσεις και μουσικές στα ViBo Bistrot

Ένας μήνας αφιερωμένος στην τέχνη της απόλαυσης με εκλεκτά κρασιά, ζωντανή μουσική και μοναδικές εμπειρίες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
05/05/2025

Τα μεξικάνικα εστιατόρια της Αθήνας που πρέπει να δοκιμάσεις

Πιάτα tex mex φιλοσοφίας μαζί με μαργαρίτες και μεσκάλ, πικάντικες γεύσεις και όχι μόνο, για να γιορτάσεις τη σημερινή Cinco de Mayo.

Τα αγαπημένα εστιατόρια και μπαρ της Μαρίας Παπιδάκη

Κάθε εβδομάδα, ένας αναγνωρίσιμος κάτοικος της πρωτεύουσας μας μιλά για τα αγαπημένα του στέκια.

Εκεί τρώει τηγανητό κοτόπουλο η Αθήνα

Οι πιο δημοφιλείς στάσεις για fried chicken στην πόλη.

Τα κορυφαία εστιατόρια της Πελοποννήσου

Τα σημαντικά γευστικά σημεία της περιοχής, όπως προέκυψαν από τις πρόσφατες βραβεύσεις στους Χρυσούς Σκούφους και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας.

Γιατί σχηματίζονται ουρές στο Olivia’s Brother του Χολαργού;

Πώς τo brunch spot και μικρό αδερφάκι του Juicy Grill κατάφερε να μην αδειάζει ποτέ και να χτίσει ένα μύθο στη γειτονιά του.

Ρετρό: Πώς έμαθε να τρώει σούσι η Αθήνα

Μία ματιά στο πώς ξεκίνησε να απολαμβάνει το "ωμό ψάρι με ρύζι" το κοινό της εστιατορικής πρωτεύουσας και πού βρισκόμαστε σήμερα.