«Po’ Boys»: Τα αγόρια κάνουν bbq στου Ψυρρή

Έχει την αύρα του χειροποίητου το χαρούμενο bbq joint που δημιούργησαν ο John Higgins και ο σεφ Βασίλης Σπόρος για να στεγάσουν το αδερφάκι του «Mama Roux».

«Po’ Boys»: Τα αγόρια κάνουν bbq στου Ψυρρή

Έχει την αύρα του χειροποίητου το χαρούμενο bbq joint που δημιούργησαν ο John Higgins και ο σεφ Βασίλης Σπόρος για να στεγάσουν το αδερφάκι του «Mama Roux». Ξύλινα τραπέζια και μεταλλικές καρέκλες σε στιλ αμερικάνικου diner, χάζι στην περαντζάδα από τις μεγάλες τζαμαρίες και στο βάθος ένα παλιό πιάνο και μια ντραμς μπροστά από τις ρετρό μουσικές ρεκλάμες – μετά λόγου καθώς τα live με rhythm & blues και τζαζιές είναι πάντα στο πρόγραμμα.

«Po’ Boys»: Τα αγόρια κάνουν bbq στου Ψυρρή - εικόνα 1

Το μενού αποτίνει φόρο τιμής στο bbq του αμερικάνικου Νότου, όπου τα αργόσυρτα ψησίματα και καπνίσματα έχουν την τιμητική τους. Εξού και όλα τα κρεατικά περνάνε πρώτα από τον πελώριο ξυλόφουρνο και καπνιστήριο που «κρύβεται» στο υπόγειο και σερβίρονται άκρως πληθωρικά, όπως… Αμερική. Το Moroccanlamb έρχεται με το αρνάκι σιγοψημένο με μαροκινά μπαχαρικά και τυλιγμένο σε ψωμάκι σάντουιτς, το Creole Brunch με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, σος Creole, καραμελωμένα κρεμύδια και τηγανιτό αυγό όπως και το Tipsy Texan με brisket, μαδημένο χοιρινό και λουκάνικο που φτιάχνουν οι ίδιοι είναι από εκείνα τα burgers που θέλουν κότσια για να τα καταφέρεις, τα spare ribs ή ένα hanger steak από Black Angus θα ικανοποιήσουν όσους προτιμούν τις πιο λιτές γεύσεις.

«Po’ Boys»: Τα αγόρια κάνουν bbq στου Ψυρρή - εικόνα 2

Ιδίως αν νωρίτερα έχετε κάνει την αρχή με μια μερίδα hot & spicy chicken wings, ένα πλούσιο mac n cheese με τσένταρ, παρμεζάνα και κρέμα γάλακτος και τις τηγανητές πατάτες που έρχονται κρυμμένες κάτω από ένα φοντί τυριών και ένα ζευγάρι αυγά μάτια.

Περισσότερες πληροφορίες

Po’ Boys

Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου, Ψυρρή
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ρέμα Φλόγα: ο Γιάννης Λουκάκης ανάβει φωτιές στην Πάρο!

Η ομάδα του Άκρα μεταφέρει στην Παροικιά την επιτυχημένη συνταγή μιας ζωντανής κουζίνας της φωτιάς, του τόπου και της ημέρας και ταράζει ευχάριστα τα δεδομένα της εστιατορικής σκηνής του νησιού…

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ__
23/06/2025

Πού να φας και να πιείς μετά το Cine Φλοίσβος

Μετά την απαραίτητη δόση κινηματογράφου αλλά και λίγο πριν από αυτή, κάνουμε καλοκαιρινή βόλτα σε αυτά τα μέρη.

Σ’ αυτό το rooftop εστιατόριο βλέπεις την Αθήνα αλλιώς

Και δοκιμάζεις ελληνική κουζίνα πειραγμένη, με τοπικά υλικά σε πιάτα που προσεγγίζουν την παράδοση με διάθεση ανατρεπτική.

Τι τρέχει με τον Nusret: H άνοδος και η πτώση του Salt Bae

Πώς ο celebrity σεφ έχασε το momentum του και τι σημαίνει αυτό για τα εστιατόριά του.

Da Vittorio Café Restaurant Louis Vuitton: δοκιμάσαμε το νέο gourmet hot spot στο Μιλάνο

Tο Da Vittorio Café Restaurant Louis Vuitton υπόσχεται μια εμπειρία που ξεπερνά τα όρια της μόδας και του φαγητού

H Chef Pam είναι η καλύτερη σεφ στον κόσμο (και το πλήρες όνομά της είναι Pichaya Soontornyanakij)

Επικεφαλής ενός γαστρονομικού τοπόσημου που οδηγεί την κουζίνα της Ταϊλάνδης συνεχώς σε νέα ύψη, κρατά ψηλά τη σημαία της πρωτοπορίας, αντλώντας έμπνευση από –πού αλλού;– την οικογενειακή της κληρονομιά, την οποία μεταφράζει σε ένα πολύ προσωπικό δημιουργικό μονοπάτι, με πιο πρόσφατο σταθμό τον τίτλο της "Καλύτερης γυναίκας σεφ" στην Ασία και στον κόσμο για το 2025.

Τι γεύση μας αφήνει ένα από τα νοστιμότερα beach restaurants της Ελλάδας

Πλεύση θαλασσινή με μοντέρνο ελληνικό ταμπεραμέντο σε ένα παρά θίν' αλός high end σκηνικό.