«Po’ Boys»: Τα αγόρια κάνουν bbq στου Ψυρρή

Έχει την αύρα του χειροποίητου το χαρούμενο bbq joint που δημιούργησαν ο John Higgins και ο σεφ Βασίλης Σπόρος για να στεγάσουν το αδερφάκι του «Mama Roux».

«Po’ Boys»: Τα αγόρια κάνουν bbq στου Ψυρρή

Έχει την αύρα του χειροποίητου το χαρούμενο bbq joint που δημιούργησαν ο John Higgins και ο σεφ Βασίλης Σπόρος για να στεγάσουν το αδερφάκι του «Mama Roux». Ξύλινα τραπέζια και μεταλλικές καρέκλες σε στιλ αμερικάνικου diner, χάζι στην περαντζάδα από τις μεγάλες τζαμαρίες και στο βάθος ένα παλιό πιάνο και μια ντραμς μπροστά από τις ρετρό μουσικές ρεκλάμες – μετά λόγου καθώς τα live με rhythm & blues και τζαζιές είναι πάντα στο πρόγραμμα.

«Po’ Boys»: Τα αγόρια κάνουν bbq στου Ψυρρή - εικόνα 1

Το μενού αποτίνει φόρο τιμής στο bbq του αμερικάνικου Νότου, όπου τα αργόσυρτα ψησίματα και καπνίσματα έχουν την τιμητική τους. Εξού και όλα τα κρεατικά περνάνε πρώτα από τον πελώριο ξυλόφουρνο και καπνιστήριο που «κρύβεται» στο υπόγειο και σερβίρονται άκρως πληθωρικά, όπως… Αμερική. Το Moroccanlamb έρχεται με το αρνάκι σιγοψημένο με μαροκινά μπαχαρικά και τυλιγμένο σε ψωμάκι σάντουιτς, το Creole Brunch με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, σος Creole, καραμελωμένα κρεμύδια και τηγανιτό αυγό όπως και το Tipsy Texan με brisket, μαδημένο χοιρινό και λουκάνικο που φτιάχνουν οι ίδιοι είναι από εκείνα τα burgers που θέλουν κότσια για να τα καταφέρεις, τα spare ribs ή ένα hanger steak από Black Angus θα ικανοποιήσουν όσους προτιμούν τις πιο λιτές γεύσεις.

«Po’ Boys»: Τα αγόρια κάνουν bbq στου Ψυρρή - εικόνα 2

Ιδίως αν νωρίτερα έχετε κάνει την αρχή με μια μερίδα hot & spicy chicken wings, ένα πλούσιο mac n cheese με τσένταρ, παρμεζάνα και κρέμα γάλακτος και τις τηγανητές πατάτες που έρχονται κρυμμένες κάτω από ένα φοντί τυριών και ένα ζευγάρι αυγά μάτια.

Περισσότερες πληροφορίες

Po’ Boys

Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου, Ψυρρή
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

My Cookie Dough: Γλυκιά άφιξη με αέρα Λονδίνου στο αθηναϊκό κέντρο

Η ζύμη μπισκότου γίνεται το νέο viral γλύκισμα της πόλης και να πού πρέπει να πας για να την γευτείς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
05/09/2025

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

Λένε πως στη Νέα Ερυθραία υπάρχει μία από τις ομορφότερες αυλές των ΒΠ

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.