
Η ταμπέλα μόλις κρεμάστηκε στο παλιό «Barranquilla» του Νέου Ψυχικού και πάνω γράφει «Φάρμα Μπράλου», σηματοδοτώντας την άφιξη του καλού κολωνακιώτικου meat restaurant (φωτό) στα βόρεια προάστια. Αυτές τις ημέρες μπαίνουν στη θέση τους οι τελευταίες πινελιές, όπως τα εντυπωσιακά ψυγεία dry aging όπου θα ξεκουράζονται τα εκλεκτά κρεατικά της φάρμας, και στόχος είναι να ανοίξει τις πόρτες του μέχρι την Τσικνοπέμπτη, έχοντας αρχικά κοινό μενού με το εστιατόριο του Κολωνακίου. Στην πορεία ωστόσο το εδεσματολόγιο θα εμπλουτιστεί με διαφορετικές προτάσεις, πάντα με τον Γιάννη Λιόκα στο τιμόνι της κουζίνας, και στο παιχνίδι θα μπει και μια πολύ εκτενής wine and spirits list, με έμφαση στα φυσικά γαλλικά κρασιά και τα εκλεκτά malts.
Εκείνο που θα ανοίξει λίγο νωρίτερα, πιθανότατα αρχές της εβδομάδας, είναι το «Ψητοκρεοπωλείο» εντός του κρεοπωλείου της φάρμας στην οδό Μηλιώνη. Εκεί θα ανάψουν θράκες και θα ψήνουν γκουρμέ καλαμάκια στα κάρβουνα: από χοιρινό και κoτόπουλο ελευθέρας βοσκής μέχρι μοσχαρίσιο Black Angus και από μπιφτέκι γαλοπούλας μέχρι ψαρονέφρι και παϊδάκια με το κιλό.