Η Φάρμα Μπράλου παρουσιάζει δύο νέες προτάσεις

«Φάρμα Μπράλου North» και «Ψητοκρεοπωλείο» ανοίγουν οσονούπω τις πόρτες τους.

Η Φάρμα Μπράλου παρουσιάζει δύο νέες προτάσεις

Η ταμπέλα μόλις κρεμάστηκε στο παλιό «Barranquilla» του Νέου Ψυχικού και πάνω γράφει «Φάρμα Μπράλου», σηματοδοτώντας την άφιξη του καλού κολωνακιώτικου meat restaurant (φωτό) στα βόρεια προάστια. Αυτές τις ημέρες μπαίνουν στη θέση τους οι τελευταίες πινελιές, όπως τα εντυπωσιακά ψυγεία dry aging όπου θα ξεκουράζονται τα εκλεκτά κρεατικά της φάρμας, και στόχος είναι να ανοίξει τις πόρτες του μέχρι την Τσικνοπέμπτη, έχοντας αρχικά κοινό μενού με το εστιατόριο του Κολωνακίου. Στην πορεία ωστόσο το εδεσματολόγιο θα εμπλουτιστεί με διαφορετικές προτάσεις, πάντα με τον Γιάννη Λιόκα στο τιμόνι της κουζίνας, και στο παιχνίδι θα μπει και μια πολύ εκτενής wine and spirits list, με έμφαση στα φυσικά γαλλικά κρασιά και τα εκλεκτά malts.

Εκείνο που θα ανοίξει λίγο νωρίτερα, πιθανότατα αρχές της εβδομάδας, είναι το «Ψητοκρεοπωλείο» εντός του κρεοπωλείου της φάρμας στην οδό Μηλιώνη. Εκεί θα ανάψουν θράκες και θα ψήνουν γκουρμέ καλαμάκια στα κάρβουνα: από χοιρινό και κoτόπουλο ελευθέρας βοσκής μέχρι μοσχαρίσιο Black Angus και από μπιφτέκι γαλοπούλας μέχρι ψαρονέφρι και παϊδάκια με το κιλό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στη σοφιστικέ βεράντα της Σαντορίνης για πιάτα βαθιάς νοστιμιάς

Επιβλητική θέα και μοναδική ατμόσφαιρα ανοίγουν την όρεξη, πριν αναλάβει η κουζίνα του Γιάννη Φυντάνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
15/08/2025

Ο Πέτρος Δήμας και το Makris Athens κάνουν στάση στο Λονδίνο

Νόστιμες βραδιές με ξεχωριστά dinners ετοιμάζει στη βρετανική μητρόπολη και το Carousel London ο πολυβραβευμένος σεφ.

Ποια είναι η νέα πρόταση fine dining που συζητιέται στην παραλιακή της Αθήνας

Μια γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζει κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, υψηλή αισθητική και δημιουργικές γεύσεις.

Wet Stories που αξίζει να ζήσεις στη Σαντορίνη

Μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια αξέχαστη εμπειρία δίπλα στη θάλασσα, σε μια από τις δημοφιλέστερες Κυκλάδες.

To "Dionysos" υποδέχεται τα φημισμένα κρασιά του Isole e Olena

Μια ξεχωριστή όσο και νόστιμη βραδιά στο βραβευμένο εστιατόριο του Elounda Beach, την Παρασκευή 29 Αυγούστου.

Πολύχρωμες γεύσεις και μεξικάνικος ρυθμός στον Κορυδαλλό

Σε έναν χώρο όπου η παράδοση συναντά το σύγχρονο, μια μεξικάνικη γευστική εμπειρία ξεδιπλώνεται στην καρδιά του Κορυδαλλού, φέρνοντας μαζί της αρώματα, χρώματα και πάθος από τη μακρινή Κεντρική Αμερική.

TwentyFive

Ο τηλεοπτικός σεφ Γιώργος Τσούλης υπογράφει το πρώτο του εστιατορικό εγχείρημα παρέα με τον μπασκετμπολίστα Άλεκ Πίτερς, σερβίροντας παιχνιδιάρικη κρεατοφαγία και premium steaks δίπλα στη θάλασσα, σε ένα steakhouse που έχει ανατρεπτική comfort διάθεση, αλλά χρειάζεται λίγη ακόμη προπόνηση για να πετύχει τα τρίποντα που επιχειρεί.