Η Φάρμα Μπράλου παρουσιάζει δύο νέες προτάσεις

«Φάρμα Μπράλου North» και «Ψητοκρεοπωλείο» ανοίγουν οσονούπω τις πόρτες τους.

Η Φάρμα Μπράλου παρουσιάζει δύο νέες προτάσεις

Η ταμπέλα μόλις κρεμάστηκε στο παλιό «Barranquilla» του Νέου Ψυχικού και πάνω γράφει «Φάρμα Μπράλου», σηματοδοτώντας την άφιξη του καλού κολωνακιώτικου meat restaurant (φωτό) στα βόρεια προάστια. Αυτές τις ημέρες μπαίνουν στη θέση τους οι τελευταίες πινελιές, όπως τα εντυπωσιακά ψυγεία dry aging όπου θα ξεκουράζονται τα εκλεκτά κρεατικά της φάρμας, και στόχος είναι να ανοίξει τις πόρτες του μέχρι την Τσικνοπέμπτη, έχοντας αρχικά κοινό μενού με το εστιατόριο του Κολωνακίου. Στην πορεία ωστόσο το εδεσματολόγιο θα εμπλουτιστεί με διαφορετικές προτάσεις, πάντα με τον Γιάννη Λιόκα στο τιμόνι της κουζίνας, και στο παιχνίδι θα μπει και μια πολύ εκτενής wine and spirits list, με έμφαση στα φυσικά γαλλικά κρασιά και τα εκλεκτά malts.

Εκείνο που θα ανοίξει λίγο νωρίτερα, πιθανότατα αρχές της εβδομάδας, είναι το «Ψητοκρεοπωλείο» εντός του κρεοπωλείου της φάρμας στην οδό Μηλιώνη. Εκεί θα ανάψουν θράκες και θα ψήνουν γκουρμέ καλαμάκια στα κάρβουνα: από χοιρινό και κoτόπουλο ελευθέρας βοσκής μέχρι μοσχαρίσιο Black Angus και από μπιφτέκι γαλοπούλας μέχρι ψαρονέφρι και παϊδάκια με το κιλό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ταβέρνα της Ερμού

Στα χαμηλά της Ερμού, στην καρδιά της ίσως πιο παρατημένης στην υπερτουριστική της μοίρα περιοχή της Αθήνας, ένα ολοκαίνουριο ταβερνάκι - εστιατορικό "παιδί" της Ergon - υψώνει ανάστημα, κρατώντας τη γευστική του πρόταση νόστιμη, τίμια, καθαρή και περήφανα ελληνική.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
10/11/2025

Ιταλική κουζίνα και αγάπη για το κρασί στο Πασαλιμάνι

Στο ατμοσφαιρικό του περιβάλλον του Flavino, το μενού ισορροπεί ανάμεσα σε αγαπημένα ιταλικά πιάτα και πιο ψαγμένες προτάσεις

'September 18': Νέο εστιατόριο έρχεται στη Στοά Καΐρη

Ανανέωση, ήρεμη δύναμη, νέες αρχές και νόστιμες αλλαγές προσεχώς στου Ψυρρή.

Ένα εστιατορικό διαμάντι της Ρόδου σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθήνα

Τιμημένο με την υψηλή διάκριση Top Noch από τους Χρυσούς Σκούφους του αθηνοράματος, καταφθάνει στο Ark και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, στις 21 Νοεμβρίου.

Ο ορισμός της trattoria rustica elegante στην Κηφισιά

Λίγα ιταλικά εστιατόρια στην Αθήνα μπορούν να περηφανευτούν ότι συνδυάζουν επί ίσοις όροις την αυθεντική ιταλική γεύση με την ολόσωστη διαχείριση πρώτης ύλης.

Πού θα φας και πού θα πιεις μετά τον Μαραθώνιο

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς μετά το σημαντικό αθλητικό event για να μην τρέχεις ασκόπως.

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.