Νέος «Μπαρμπαδήμος» στο κέντρο

Tο πέμπτο μέλος της οικογένειας των Μπαρμπαδήμων άνοιξε μόλις τις πόρτες του στη Σταδίου.

Νέος «Μπαρμπαδήμος» στο κέντρο

Το πέμπτο μέλος της οικογένειας των Μπαρμπαδήμων άνοιξε μόλις τις πόρτες του στη Σταδίου. Μεγάλο και άνετο μαγαζί-γωνία, ακολουθεί κοινή διακοσμητική οδό με τα υπόλοιπα και προτάσσει τα εκλεκτά κρεατοεδέσματα στα οποία οφείλει τη φήμη του που ξεκίνησε από το Πασαλιμάνι και απλώθηκε στη συνέχεια στο Περιστέρι, στη Νέα Σμύρνη και στο Σύνταγμα. Κεμπάπ με δροσερό γιαούρτι και σπιτική κόκκινη σάλτα ή σμυρνέικο, σουβλάκι και ντονέρ, αλλά παστουρμάς αρμένικος και σουτζούκι κοκκινιώτικο για να ανοίξει η όρεξη φιγουράρουν στο μενού, μαζί με πλούσιες ποικιλίες κρεατικών για το κέντρο του τραπεζιού. Την πρόταση εμπλουτίζουν κάποια μαγειρευτά που σερβίρουν μόνο εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ταβέρνα της Ερμού

Στα χαμηλά της Ερμού, στην καρδιά της ίσως πιο παρατημένης στην υπερτουριστική της μοίρα περιοχή της Αθήνας, ένα ολοκαίνουριο ταβερνάκι - εστιατορικό "παιδί" της Ergon - υψώνει ανάστημα, κρατώντας τη γευστική του πρόταση νόστιμη, τίμια, καθαρή και περήφανα ελληνική.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
10/11/2025

Ιταλική κουζίνα και αγάπη για το κρασί στο Πασαλιμάνι

Στο ατμοσφαιρικό του περιβάλλον του Flavino, το μενού ισορροπεί ανάμεσα σε αγαπημένα ιταλικά πιάτα και πιο ψαγμένες προτάσεις

'September 18': Νέο εστιατόριο έρχεται στη Στοά Καΐρη

Ανανέωση, ήρεμη δύναμη, νέες αρχές και νόστιμες αλλαγές προσεχώς στου Ψυρρή.

Ένα εστιατορικό διαμάντι της Ρόδου σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθήνα

Τιμημένο με την υψηλή διάκριση Top Noch από τους Χρυσούς Σκούφους του αθηνοράματος, καταφθάνει στο Ark και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, στις 21 Νοεμβρίου.

Ο ορισμός της trattoria rustica elegante στην Κηφισιά

Λίγα ιταλικά εστιατόρια στην Αθήνα μπορούν να περηφανευτούν ότι συνδυάζουν επί ίσοις όροις την αυθεντική ιταλική γεύση με την ολόσωστη διαχείριση πρώτης ύλης.

Πού θα φας και πού θα πιεις μετά τον Μαραθώνιο

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς μετά το σημαντικό αθλητικό event για να μην τρέχεις ασκόπως.

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.