Το «BoccaΝegra» άνοιξε μόλις στη Βουκουρεστίου

«Η ισχύς εν τη ενώσει» φαίνεται πως σκέφτηκαν οι τέσσερις φίλοι που δημιούργησαν το ολοκαίνουργιο εστιατόριο και μπαρ στην ατμοσφαιρική στοά της Βουκουρεστίου.

Το «BoccaΝegra» άνοιξε μόλις στη Βουκουρεστίου

Η ισχύς εν τη ενώσει φαίνεται πως σκέφτηκαν οι τέσσερις φίλοι που δημιούργησαν το ολοκαίνουργιο «BoccaΝegra» στην ατμοσφαιρική στοά της Βουκουρεστίου. Πρόκειται για τον σεφ Ηλία Κάφαλη, την ιδιοκτήτρια του «By the Glass» Φωτεινή Παντζιά, τον Μιχάλη Κουϊνέλη των Stavento και τον ιδιοκτήτη του λουτρακιώτικου «Cocoon» Βαγγέλη Μητρογιάννη που απαρτίζουν την τετράδα πίσω από αυτό το κομψό ολοήμερης λογικής εστιατόριο και μπαρ.

Ο σεφ της παρέας έχει αναλάβει τα του φαγητού που κινείται σε comfort μεσογειακούς ρυθμούς με κάποιες εξωτικές πινελιές, και προτείνει από πιτάκια ζυμωμένα με ρακή και γεμισμένα με κόκορα στιφάδο ή καλαμάρι τηγανιτό με ταραμά αρωματισμένο με ψητό παντζάρι και τσιπς περουβιανής πατάτας μέχρι linguini με αχινό σε ζωμό αποξηραμένης παλαμίδας αλλά και μοσχαρίσιο φιλέτο με πραλίνα φουντουκιού και gravy πιπεριών. Η δράση ξεκινά από το πρωί, με καφέ και διάφορες παρασκευές με αυγά, συνεχίζεται με aperitivo και small bites, και πηγαίνει μέχρι αργά με signature cocktails και επιλεγμένες ετικέτες κρασιού ασφαλώς με τη σφραγίδα «By the Glass».

Το «BoccaΝegra» άνοιξε μόλις στη Βουκουρεστίου - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ταβέρνα της Ερμού

Στα χαμηλά της Ερμού, στην καρδιά της ίσως πιο παρατημένης στην υπερτουριστική της μοίρα περιοχή της Αθήνας, ένα ολοκαίνουριο ταβερνάκι - εστιατορικό "παιδί" της Ergon - υψώνει ανάστημα, κρατώντας τη γευστική του πρόταση νόστιμη, τίμια, καθαρή και περήφανα ελληνική.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
10/11/2025

Ιταλική κουζίνα και αγάπη για το κρασί στο Πασαλιμάνι

Στο ατμοσφαιρικό του περιβάλλον του Flavino, το μενού ισορροπεί ανάμεσα σε αγαπημένα ιταλικά πιάτα και πιο ψαγμένες προτάσεις

'September 18': Νέο εστιατόριο έρχεται στη Στοά Καΐρη

Ανανέωση, ήρεμη δύναμη, νέες αρχές και νόστιμες αλλαγές προσεχώς στου Ψυρρή.

Ένα εστιατορικό διαμάντι της Ρόδου σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθήνα

Τιμημένο με την υψηλή διάκριση Top Noch από τους Χρυσούς Σκούφους του αθηνοράματος, καταφθάνει στο Ark και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, στις 21 Νοεμβρίου.

Ο ορισμός της trattoria rustica elegante στην Κηφισιά

Λίγα ιταλικά εστιατόρια στην Αθήνα μπορούν να περηφανευτούν ότι συνδυάζουν επί ίσοις όροις την αυθεντική ιταλική γεύση με την ολόσωστη διαχείριση πρώτης ύλης.

Πού θα φας και πού θα πιεις μετά τον Μαραθώνιο

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς μετά το σημαντικό αθλητικό event για να μην τρέχεις ασκόπως.

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.