Ένα πρότζεκτ με τη φρεσκάδα της θάλασσας

Ένας πολυχώρος αφιερωμένος στο ψάρι είναι το εντυπωσιακό «Fish Project» που άνοιξε πριν από λίγο καιρό τις πόρτες του στο Χαλάνδρι.

Ένα πρότζεκτ με τη φρεσκάδα της θάλασσας

Ένας πολυχώρος αφιερωμένος στο ψάρι είναι το εντυπωσιακό «Fish Project» που άνοιξε πριν από λίγο καιρό τις πόρτες του στο Χαλάνδρι. Κατά το ήμισυ στεγάζει ένα παράρτημα του γνωστού ψαράδικου «Ιχθύς», γεμάτο θαλασσινά καλούδια που προέρχονται σε μεγάλο βαθμό από την ιχθυόσκαλα της Χαλκίδας καθώς και μισθωμένα καΐκια. Το ψάρι που θα διαλέξετε μπορούν να σας το φιλετάρουν με όποιον τρόπο επιθυμείτε ή και να σας το ετοιμάσουν για σαβόρο και άλλες ρετσέτες, σε ταψάκι που θα το βάλετε κατευθείαν στο φούρνο και θα το απολαύσετε φρεσκοψημένο στο σπίτι.

Το έτερον ήμισυ του μαγαζιού, τώρα, κυκλώνει το θέμα ψάρι με έναν εκτενή κατάλογο που περιλαμβάνει αρκετό sushi αλλά και ενδιαφέρουσες θαλασσινές γεύσεις, όπως χταπόδι στιφάδο, τατάκι τόνου με φουντούκια, σησαμέλαιο και σος σόγιας, και τσιπούρα με φινόκιο, πουρέ σελινόριζας και πορτοκάλι. Ενδιαφέροντα και τα γλυκά τους: τάρτα λεμόνι με μπισκότο αμυγδάλου και σος βασιλικού, brownies με ελληνικό καφέ και φραμπουάζ, κρεμ μπριλέ με αχλάδι ποσέ και καραμέλα.

Ένα πρότζεκτ με τη φρεσκάδα της θάλασσας - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ταβέρνα της Ερμού

Στα χαμηλά της Ερμού, στην καρδιά της ίσως πιο παρατημένης στην υπερτουριστική της μοίρα περιοχή της Αθήνας, ένα ολοκαίνουριο ταβερνάκι - εστιατορικό "παιδί" της Ergon - υψώνει ανάστημα, κρατώντας τη γευστική του πρόταση νόστιμη, τίμια, καθαρή και περήφανα ελληνική.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
10/11/2025

Ιταλική κουζίνα και αγάπη για το κρασί στο Πασαλιμάνι

Στο ατμοσφαιρικό του περιβάλλον του Flavino, το μενού ισορροπεί ανάμεσα σε αγαπημένα ιταλικά πιάτα και πιο ψαγμένες προτάσεις

'September 18': Νέο εστιατόριο έρχεται στη Στοά Καΐρη

Ανανέωση, ήρεμη δύναμη, νέες αρχές και νόστιμες αλλαγές προσεχώς στου Ψυρρή.

Ένα εστιατορικό διαμάντι της Ρόδου σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθήνα

Τιμημένο με την υψηλή διάκριση Top Noch από τους Χρυσούς Σκούφους του αθηνοράματος, καταφθάνει στο Ark και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, στις 21 Νοεμβρίου.

Ο ορισμός της trattoria rustica elegante στην Κηφισιά

Λίγα ιταλικά εστιατόρια στην Αθήνα μπορούν να περηφανευτούν ότι συνδυάζουν επί ίσοις όροις την αυθεντική ιταλική γεύση με την ολόσωστη διαχείριση πρώτης ύλης.

Πού θα φας και πού θα πιεις μετά τον Μαραθώνιο

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς μετά το σημαντικό αθλητικό event για να μην τρέχεις ασκόπως.

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.