Ένα πρότζεκτ με τη φρεσκάδα της θάλασσας

Ένας πολυχώρος αφιερωμένος στο ψάρι είναι το εντυπωσιακό «Fish Project» που άνοιξε πριν από λίγο καιρό τις πόρτες του στο Χαλάνδρι.

Ένα πρότζεκτ με τη φρεσκάδα της θάλασσας

Ένας πολυχώρος αφιερωμένος στο ψάρι είναι το εντυπωσιακό «Fish Project» που άνοιξε πριν από λίγο καιρό τις πόρτες του στο Χαλάνδρι. Κατά το ήμισυ στεγάζει ένα παράρτημα του γνωστού ψαράδικου «Ιχθύς», γεμάτο θαλασσινά καλούδια που προέρχονται σε μεγάλο βαθμό από την ιχθυόσκαλα της Χαλκίδας καθώς και μισθωμένα καΐκια. Το ψάρι που θα διαλέξετε μπορούν να σας το φιλετάρουν με όποιον τρόπο επιθυμείτε ή και να σας το ετοιμάσουν για σαβόρο και άλλες ρετσέτες, σε ταψάκι που θα το βάλετε κατευθείαν στο φούρνο και θα το απολαύσετε φρεσκοψημένο στο σπίτι.

Το έτερον ήμισυ του μαγαζιού, τώρα, κυκλώνει το θέμα ψάρι με έναν εκτενή κατάλογο που περιλαμβάνει αρκετό sushi αλλά και ενδιαφέρουσες θαλασσινές γεύσεις, όπως χταπόδι στιφάδο, τατάκι τόνου με φουντούκια, σησαμέλαιο και σος σόγιας, και τσιπούρα με φινόκιο, πουρέ σελινόριζας και πορτοκάλι. Ενδιαφέροντα και τα γλυκά τους: τάρτα λεμόνι με μπισκότο αμυγδάλου και σος βασιλικού, brownies με ελληνικό καφέ και φραμπουάζ, κρεμ μπριλέ με αχλάδι ποσέ και καραμέλα.

Ένα πρότζεκτ με τη φρεσκάδα της θάλασσας - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στη σοφιστικέ βεράντα της Σαντορίνης για πιάτα βαθιάς νοστιμιάς

Επιβλητική θέα και μοναδική ατμόσφαιρα ανοίγουν την όρεξη, πριν αναλάβει η κουζίνα του Γιάννη Φυντάνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
15/08/2025

Ο Πέτρος Δήμας και το Makris Athens κάνουν στάση στο Λονδίνο

Νόστιμες βραδιές με ξεχωριστά dinners ετοιμάζει στη βρετανική μητρόπολη και το Carousel London ο πολυβραβευμένος σεφ.

Ποια είναι η νέα πρόταση fine dining που συζητιέται στην παραλιακή της Αθήνας

Μια γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζει κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, υψηλή αισθητική και δημιουργικές γεύσεις.

Wet Stories που αξίζει να ζήσεις στη Σαντορίνη

Μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια αξέχαστη εμπειρία δίπλα στη θάλασσα, σε μια από τις δημοφιλέστερες Κυκλάδες.

To "Dionysos" υποδέχεται τα φημισμένα κρασιά του Isole e Olena

Μια ξεχωριστή όσο και νόστιμη βραδιά στο βραβευμένο εστιατόριο του Elounda Beach, την Παρασκευή 29 Αυγούστου.

Πολύχρωμες γεύσεις και μεξικάνικος ρυθμός στον Κορυδαλλό

Σε έναν χώρο όπου η παράδοση συναντά το σύγχρονο, μια μεξικάνικη γευστική εμπειρία ξεδιπλώνεται στην καρδιά του Κορυδαλλού, φέρνοντας μαζί της αρώματα, χρώματα και πάθος από τη μακρινή Κεντρική Αμερική.

TwentyFive

Ο τηλεοπτικός σεφ Γιώργος Τσούλης υπογράφει το πρώτο του εστιατορικό εγχείρημα παρέα με τον μπασκετμπολίστα Άλεκ Πίτερς, σερβίροντας παιχνιδιάρικη κρεατοφαγία και premium steaks δίπλα στη θάλασσα, σε ένα steakhouse που έχει ανατρεπτική comfort διάθεση, αλλά χρειάζεται λίγη ακόμη προπόνηση για να πετύχει τα τρίποντα που επιχειρεί.