Βρατσάνος και Τσατσάκης έχουν ραντεβού στους «Ψαράδες»

Ο head chef του «Matsuhisa Athens» συμπράττει με τον executive chef του θαλασσινού εστιατορίου του Παλαιού Φαλήρου σε μια σπέσιαλ βραδιά.

Βρατσάνος και Τσατσάκης έχουν ραντεβού στους «Ψαράδες»

Ο head chef του «Matsuhisa Athens» Τόνυ Βρατσάνος έρχεται για μια βραδιά στους «Ψαράδες», καλεσμένος του executive chef του θαλασσινού εστιατορίου του Παλαιού Φαλήρου Βασίλη Τσατσάκη. Για τις ανάγκες του ειδικού μενού που θα σερβιριστεί την Τρίτη 5/2 οι δύο ταλαντούχοι σεφ παντρεύουν από κοινού γεύσεις και εικόνες σε ένα ξεχωριστό fusion ιαπωνικής και ελληνικής κουζίνας, με το ψάρι σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Menu

Καλωσόρισμα
Σαρδέλες μαριναρισμένες πάνω σε φάβα Φενεού

Ορεκτικά
- Λαυράκι με αχινό, φρέσκο άνηθο & Yuzu με ελαιόλαδο
- Μύδια αχνιστά με ginger
- Ελληνικό ceviche με γαρίδες κοιλάδος

Κυρίως
- Μυλοκόπι στον ατμό με σάλτσα jalapenos
- Chirashi πάνω σε ρύζι sushi

Γλυκό
- Cake Castella αρωματισμένο με ginger, σάλτσα πορτοκάλι & ζελεδάκια από τσάι Matcha

Τα κρασιά που θα συνοδεύουν τις δημιουργίες των Chefs είναι της εταιρίας «Οινοποιητική Μονεμβασίας» με την ευγενική χορηγία της Vinalia.

Τιμή κατ’ άτομο € 45 με wine pairing με κρασιά από την «Οινοποιητική Μονεμβασίας».

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαράδες

Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ταβέρνα της Ερμού

Στα χαμηλά της Ερμού, στην καρδιά της ίσως πιο παρατημένης στην υπερτουριστική της μοίρα περιοχή της Αθήνας, ένα ολοκαίνουριο ταβερνάκι - εστιατορικό "παιδί" της Ergon - υψώνει ανάστημα, κρατώντας τη γευστική του πρόταση νόστιμη, τίμια, καθαρή και περήφανα ελληνική.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
10/11/2025

Ιταλική κουζίνα και αγάπη για το κρασί στο Πασαλιμάνι

Στο ατμοσφαιρικό του περιβάλλον του Flavino, το μενού ισορροπεί ανάμεσα σε αγαπημένα ιταλικά πιάτα και πιο ψαγμένες προτάσεις

'September 18': Νέο εστιατόριο έρχεται στη Στοά Καΐρη

Ανανέωση, ήρεμη δύναμη, νέες αρχές και νόστιμες αλλαγές προσεχώς στου Ψυρρή.

Ένα εστιατορικό διαμάντι της Ρόδου σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθήνα

Τιμημένο με την υψηλή διάκριση Top Noch από τους Χρυσούς Σκούφους του αθηνοράματος, καταφθάνει στο Ark και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, στις 21 Νοεμβρίου.

Ο ορισμός της trattoria rustica elegante στην Κηφισιά

Λίγα ιταλικά εστιατόρια στην Αθήνα μπορούν να περηφανευτούν ότι συνδυάζουν επί ίσοις όροις την αυθεντική ιταλική γεύση με την ολόσωστη διαχείριση πρώτης ύλης.

Πού θα φας και πού θα πιεις μετά τον Μαραθώνιο

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς μετά το σημαντικό αθλητικό event για να μην τρέχεις ασκόπως.

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.