Φουλ του μανιταριού στο «Chefi»

Ένα ειδικό μενού αφιερωμένο στους πολυαγαπημένους μας μύκητες σερβίρει το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Χαλανδρίου στις 30/1.

Φουλ του μανιταριού στο «Chefi»

Ένα ειδικό μενού έξι σταδίων (€ 35 κατ’άτομο), αφιερωμένο στους πολυαγαπημένους μας μύκητες όλων των ειδών, σερβίρει το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Χαλανδρίου στις 30/1. Προνοήστε λοιπόν για κράτηση και απολαύστε, ανάμεσα σε άλλα, cappuccino μανιταριών με τυρί taleggio και σπιτικά κρουτόν, ριζότο πορτσίνι με δενδρολίβανο και μαυροδάφνη όπως και μοσχαράκι ταρτούφο με πουρέ σελινόριζας και νιόκι. Από την μανιταροκυριαρχία δεν ξεφεύγει ούτε το επιδόρπιο καθώς στη «σοκολάτα chefi style» πρωταγωνιστεί μια γκανάς αρωματισμένη με τρούφα συνοδεία crumble φουντουκιού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/12/2025

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.

Η 'Ζιγκοάλα' μόλις ήρθε στην Ομόνοια και είναι υπέροχη

Το επόμενο εστιατορικό ντάρλινγκ της Αθήνας άνοιξε πριν λίγα 24ώρα και έχει άποψη, απλότητα και νοστιμιά.