«So So So»: εγένετο το πρώτο ramenάδικο της πόλης

Στα ελάχιστα τετραγωνικά του, σερβίρει όλες κι όλες τρεις εκδοχές του εμβληματικού γιαπωνέζικου ζωμού που έρχεται σε βαθύ μπολ με noodles.

«So So So»: εγένετο το πρώτο ramenάδικο της πόλης

Το πρώτο ramenάδικο της πόλης άνοιξε μόλις τις πόρτες του στην Απόλλωνος και ανήκει στην οικογένεια των «Koi» που αυξάνονται και πληθύνονται διαρκώς.

Στα ελάχιστα τετραγωνικά του, σερβίρει όλες κι όλες τρεις εκδοχές του εμβληματικού γιαπωνέζικου ζωμού που έρχεται σε βαθύ μπολ με noodles: μία με pork belly και φρέσκο κρεμμύδι, μία με μοσχαρίσιο κιμά, καβουρδισμένο καλαμπόκι και φύλλα nori, και ακόμα μία, χορτοφαγική αυτή, με μανιτάρι, φύτρες φασολιού και miso.

«So So So»: εγένετο το πρώτο ramenάδικο της πόλης - εικόνα 1

Μπορείτε επίσης να ακονίσετε τα pop chopsticks του μαγαζιού πάνω από μια μερίδα τηγανιτό tofu με γλυκιά σος ή τα pork ribs με γλυκό τσίλι και σουσάμι, ενώ θα δροσιστείτε με ψαγμένα αναψυκτικά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
05/09/2025

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

Λένε πως στη Νέα Ερυθραία υπάρχει μία από τις ομορφότερες αυλές των ΒΠ

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.

Blue Door Taverna: Η ψυχή της κρητικής φιλοξενίας στην Ελούντα

Η ταβέρνα που ζωντανεύει την παράδοση ενός παλιού ψαρόσπιτου και μεταμορφώνεται σε έναν γαστρονομικό προορισμό όπου η κρητική κουζίνα, η φιλοξενία και η θάλασσα γίνονται μία εμπειρία.