«Henhouse»: Τι το κάναμε εδώ, αμέρικαν μπιστρό;

To «Bootleg» του Χολαργού μόλις απέκτησε αδερφάκι.

«Henhouse»: Τι το κάναμε εδώ, αμέρικαν μπιστρό;

Η εποχή της ποτοαπαγόρευσης εμπνέει το ολοκαίνουργιο αδερφάκι του πολύ δημοφιλούς bar «Bootleg» που μόλις άνοιξε πλάι του στο Χολαργό. Το σκούρο μάρμαρο στα τραπέζια και την εντυπωσιακή μπάρα συνδυάζεται με το γλυκό πετρόλ στους τοίχους και τα ρετρό φωτιστικά φτιάχνοντας ατμόσφαιρα αλά Great Gatsby και η δράση στο «Henhouse» ξεκινά καθημερινά στη 1.30 μ.μ. με μότο «eat drink & relax» και comfort food αλ αμερικέν.

Σπαγγέτι με κεφτεδάκια και σπιτική κόκκινη σάλτσα ντομάτας με μυρωδικά, mac’n’cheese, ολόκληρη γλυκοπατάτα στον φούρνο με sour cream και τραγανό μπέικον, αλλά και χειροποίητα νιόκι ρικότας με σάλτσα κόκκινου κρασιού είναι ορισμένες από τις προτάσεις που δίνουν το στίγμα στο μενού που προτείνει η νεαρή σεφ Βασιλική Πολυχρονοπούλου, από το οποίο ασφαλώς δεν λείπουν τα burger με χειροποίητο κιμά που φτιάχνουν οι ίδιοι όπως και τα μπριος και οι συνοδευτικές σος. Η μπάρα εστιάζει στα classics, ενώ από τα ηχεία ακούγονται χαμηλόφωνες μουσικές jazz και swing.

i Φανερωμένης 8, Χολαργός | 2106565573

«Henhouse»: Τι το κάναμε εδώ, αμέρικαν μπιστρό; - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ταβέρνα της Ερμού

Στα χαμηλά της Ερμού, στην καρδιά της ίσως πιο παρατημένης στην υπερτουριστική της μοίρα περιοχή της Αθήνας, ένα ολοκαίνουριο ταβερνάκι - εστιατορικό "παιδί" της Ergon - υψώνει ανάστημα, κρατώντας τη γευστική του πρόταση νόστιμη, τίμια, καθαρή και περήφανα ελληνική.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
10/11/2025

Ιταλική κουζίνα και αγάπη για το κρασί στο Πασαλιμάνι

Στο ατμοσφαιρικό του περιβάλλον του Flavino, το μενού ισορροπεί ανάμεσα σε αγαπημένα ιταλικά πιάτα και πιο ψαγμένες προτάσεις

'September 18': Νέο εστιατόριο έρχεται στη Στοά Καΐρη

Ανανέωση, ήρεμη δύναμη, νέες αρχές και νόστιμες αλλαγές προσεχώς στου Ψυρρή.

Ένα εστιατορικό διαμάντι της Ρόδου σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθήνα

Τιμημένο με την υψηλή διάκριση Top Noch από τους Χρυσούς Σκούφους του αθηνοράματος, καταφθάνει στο Ark και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, στις 21 Νοεμβρίου.

Ο ορισμός της trattoria rustica elegante στην Κηφισιά

Λίγα ιταλικά εστιατόρια στην Αθήνα μπορούν να περηφανευτούν ότι συνδυάζουν επί ίσοις όροις την αυθεντική ιταλική γεύση με την ολόσωστη διαχείριση πρώτης ύλης.

Πού θα φας και πού θα πιεις μετά τον Μαραθώνιο

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς μετά το σημαντικό αθλητικό event για να μην τρέχεις ασκόπως.

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.