Πού θα απολαύσουμε μεζέδες μετά μουσικής;

3 ιδέες για χαλαρές εξόδους που συνδυάζουν νοστιμιές και μουσικές.

Πού θα απολαύσουμε μεζέδες μετά μουσικής;

3 ιδέες για χαλαρές εξόδους που συνδυάζουν νοστιμιές και μουσικές.

Δισάκι

Πού θα απολαύσουμε μεζέδες μετά μουσικής; - εικόνα 1

Το παρεΐστικο στέκι του Νέου Ηρακλείου είναι διακοσμημένο σε ύφος νέο-ρετρό και ποντάρει κυρίως στις κρεατονοστιμιές, είτε στη σχάρα είτε σε περιποιημένες ποικιλίες που συνοδεύονται με ρακές και συχνά με ξεφάντωμα μέχρις αργά.

Άνοιξη παρά Τέταρτο

Πού θα απολαύσουμε μεζέδες μετά μουσικής; - εικόνα 2

Και στις δύο του έδρες, σε Άνοιξη και Γκάζι, ακολουθεί τη βολιώτικη οδό του μεζέ ήτοι παραγγέλνεις το τσιπουράκι σου και οι νόστιμες γύρες-έκπληξη ξεκινάνε. Έμφαση στα θαλασσινά καλούδια χωρίς να λείπουν οι επιλογές για τους κρεατοφάγους της παρέας.

Ασβεστόλακος

Πού θα απολαύσουμε μεζέδες μετά μουσικής; - εικόνα 3

Η ατμόσφαιρα στο ιστορικό κουτούκι του Αμαρουσίου παραπέμπει σε νοσταλγικές εποχές, με έντονο το στοιχείο του ξύλου, ενώ το πλούσιο εδεσματολόγιο περιλαμβάνει από (κορυφαίους) κολοκυθοκεφτέδες με σος γιαουρτιού μέχρι πιο μοντέρνες προτάσεις.

Βρείτε κι άλλες πολλές ιδέες εδώ!


Περισσότερες πληροφορίες

Ασβεστόλακος

Βασ. Σοφίας & Κοιμ. Θεοτόκου 4, Μαρούσι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/12/2025

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.

Η 'Ζιγκοάλα' μόλις ήρθε στην Ομόνοια και είναι υπέροχη

Το επόμενο εστιατορικό ντάρλινγκ της Αθήνας άνοιξε πριν λίγα 24ώρα και έχει άποψη, απλότητα και νοστιμιά.

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.