Μονάχα η υπέροχη θέα στον Ιερό Βράχο που απλώνεται μπροστά στη βεράντα του παραμένει σταθερό… πιάτο στο πολύ ατμοσφαιρικό «The Zillers», μια και κατά τα λοιπά τα μενού φαγητού και κοκτέιλ είναι ολοκαίνουργια και έρχονται just in time για τις γιορτινές μας βόλτες στο κέντρο. Το μοσχαρίσιο ταρτάρ με καπνιστή μαγιονέζα, τζελ από ράσμπερις και ραπανάκι, τα χοιρινά μάγουλα με καραμελωμένο κουνουπίδι, κάστανα και μαύρο σκόρδο αλλά και ο μπακαλιάρος με λαχανάκια Βρυξελών, τοπιναμπούρ και τσορίθο είναι κάποια από τα καινούργια πιάτα στο βραδινό κατάλογο, όπως πάντα στο γνώριμο, σοφιστικέ και μοντέρνο ελληνικό ύφος της ταλαντούχας σεφ Κωνσταντίνας Φάκλαρη, η οποία επιφυλάσσει εκπλήξεις και στο μεσημεριανό μενού – από χοιρινά κεφτεδάκια με κρέμα φάβας και μαρμελάδα κάπαρης μέχρι ραβιόλι ανθότυρο με γαρίδες, πορτοκάλι, τσίλι και λεμονοθύμαρο.
Στα της μπάρας τώρα, η επίσης φρέσκια cocktail list προσφέρει μια βόλτα στην Αθήνα μέσα από τα μάτια του Γιάννη Σαμαρά, ο οποίος δημιούργησε έντεκα νέα κοκτέιλ που εμπνέονται από τοπόσημα και εμπειρίες της πόλης. Ποντάρουμε στο sweet & spicy Metropolitan με ρούμι και πίκλες τζίντζερ και στο ξεχωριστό Red Agora με βότκα, κρίταμο και πούδρα από παντζάρι.