Το «Cash» επιστρέφει στα βράδια μας

Από αυτήν την Παρασκευή 7/12, με ανεβασμένη διάθεση και τον Χρόνη Δαμαλά στο τιμόνι της κουζίνας.

Το «Cash» επιστρέφει στα βράδια μας

Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά το ατμοσφαιρικό νεοκλασικό της οδού Δηληγιάννη στο Κεφαλάρι. Καθώς ο κύκλος του «Oozora» έκλεισε πρόσφατα, η ταμπέλα από αυτήν την Παρασκευή θα γράφει ξανά «Cash» με υπότιτλο «Revisited» και τον ταλαντούχο Χρόνη Δαμαλά στο τιμόνι της κουζίνας, ο οποίος θα παντρέψει τις ασιατικές με τις μεσογειακές γεύσεις σε ένα ιδιαίτερο fusion με το χαρακτηριστικό του αποτύπωμα: από dumplings με σπανάκι και μυρωδικά και καρπάτσιο μοσχαριού με αγκινάρα και τρούφα, μέχρι πάπια yakisoba με μανιτάρια, πιάτα με διάφορες κοπές κρέατος, sushi, sashimi αλλά και black cod.

Εντυπωσιακός και ανανεωμένος από τον Γιώργο Παντελούκα, ο χώρος του ισογείου, πέρα από τα τραπέζια, προικίστηκε με μια μεγάλη μπάρα, καναπέδες αλλά και πιο δυνατές μουσικές σε σχέση με το παρελθόν, ευνοώντας το mingling ποτού, φαγητού και διαθέσεων, ενώ ανεβαίνοντας τα σκαλιά προς το club του «Cash», ένας νέος χώρος περιμένει τους λάτρεις των όλο και πιο trendy ροζέ κρασιών με εκλεκτές ετικέτες.

Το «Cash» επιστρέφει στα βράδια μας - εικόνα 1

i «Cash» | Δηλιγιάννη 54, Κεφαλάρι | 2121004772

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ταβέρνα της Ερμού

Στα χαμηλά της Ερμού, στην καρδιά της ίσως πιο παρατημένης στην υπερτουριστική της μοίρα περιοχή της Αθήνας, ένα ολοκαίνουριο ταβερνάκι - εστιατορικό "παιδί" της Ergon - υψώνει ανάστημα, κρατώντας τη γευστική του πρόταση νόστιμη, τίμια, καθαρή και περήφανα ελληνική.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
10/11/2025

Ιταλική κουζίνα και αγάπη για το κρασί στο Πασαλιμάνι

Στο ατμοσφαιρικό του περιβάλλον του Flavino, το μενού ισορροπεί ανάμεσα σε αγαπημένα ιταλικά πιάτα και πιο ψαγμένες προτάσεις

'September 18': Νέο εστιατόριο έρχεται στη Στοά Καΐρη

Ανανέωση, ήρεμη δύναμη, νέες αρχές και νόστιμες αλλαγές προσεχώς στου Ψυρρή.

Ένα εστιατορικό διαμάντι της Ρόδου σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθήνα

Τιμημένο με την υψηλή διάκριση Top Noch από τους Χρυσούς Σκούφους του αθηνοράματος, καταφθάνει στο Ark και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, στις 21 Νοεμβρίου.

Ο ορισμός της trattoria rustica elegante στην Κηφισιά

Λίγα ιταλικά εστιατόρια στην Αθήνα μπορούν να περηφανευτούν ότι συνδυάζουν επί ίσοις όροις την αυθεντική ιταλική γεύση με την ολόσωστη διαχείριση πρώτης ύλης.

Πού θα φας και πού θα πιεις μετά τον Μαραθώνιο

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς μετά το σημαντικό αθλητικό event για να μην τρέχεις ασκόπως.

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.