Δέκα κεράκια για τo «Nice 'n' Easy» του Κολωνακίου

Το gourmet και bio healthy εστιατόριο της Ομήρου γίνεται δέκα ετών και μαζί του το γιορτάζει ολόκληρη η οικογένεια των nice n easy με ειδικές προσφορές.

Δέκα κεράκια για τo «Nice 'n' Easy» του Κολωνακίου

Πέρασαν δέκα χρόνια από τη στιγμή που το «Nice 'n' Easy» του Κολωνακίου μας σύστησε την ανήσυχη και bio healthy φιλοσοφία του Δημήτρη Χριστοφορίδη και του Χρήστου Αθανασιάδη και η επέτειος δεν γιορτάζεται μόνο με τη ριζική ανακαίνιση του μαγαζιού της οδού Ομήρου, αλλά και με μια ειδική προσφορά σε όλα τα μέλη της οικογένειας.

Έτσι, από τις 5 έως και τις 7 Νοεμβρίου, και για κρατήσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ομίλου, γευματίζετε όχι μόνο στο «Nice 'n' Easy» στο Κολωνάκι και την Κηφισιά, αλλά και στο «Frankie» και το ολοκαίνουργιο «Zinglee» με 20% έκπτωση.

Περισσότερες πληροφορίες

Nice ’N’ Easy

Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Frankie

Σκουφά 42, Κολωνάκι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.