Δέκα κεράκια για τo «Nice 'n' Easy» του Κολωνακίου

Το gourmet και bio healthy εστιατόριο της Ομήρου γίνεται δέκα ετών και μαζί του το γιορτάζει ολόκληρη η οικογένεια των nice n easy με ειδικές προσφορές.

Δέκα κεράκια για τo «Nice 'n' Easy» του Κολωνακίου

Πέρασαν δέκα χρόνια από τη στιγμή που το «Nice 'n' Easy» του Κολωνακίου μας σύστησε την ανήσυχη και bio healthy φιλοσοφία του Δημήτρη Χριστοφορίδη και του Χρήστου Αθανασιάδη και η επέτειος δεν γιορτάζεται μόνο με τη ριζική ανακαίνιση του μαγαζιού της οδού Ομήρου, αλλά και με μια ειδική προσφορά σε όλα τα μέλη της οικογένειας.

Έτσι, από τις 5 έως και τις 7 Νοεμβρίου, και για κρατήσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ομίλου, γευματίζετε όχι μόνο στο «Nice 'n' Easy» στο Κολωνάκι και την Κηφισιά, αλλά και στο «Frankie» και το ολοκαίνουργιο «Zinglee» με 20% έκπτωση.

Περισσότερες πληροφορίες

Nice ’N’ Easy

Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Frankie

Σκουφά 42, Κολωνάκι
  • Ethnic κουζίνες

Zinglee

Τσακάλωφ 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
13/12/2025

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.