Το «Άνοιξη παρά Τέταρτο» πατάει Γκάζι

Δεύτερη έδρα για το επιτυχημένο παραδοσιακό τσιπουράδικο που από τα βόρεια της πόλης κατηφόρισε στο κέντρο.

Το «Άνοιξη παρά Τέταρτο» πατάει Γκάζι

Ζεστό και ξεχωριστό, το «Άνοιξη παρά Τέταρτο» μας ανέβασε μέχρι τα μακρινά βόρεια της πόλης για αυθεντικές βολιώτικες τσιπουροκατανύξεις, συνοδεία πολύ νόστιμων θαλασσινών μεζέδων όπως τα σπάνια στρειδόχτενα που απολαύσαμε στην τελευταία μας επίσκεψη. Η ίδια φιλόξενη ατμόσφαιρα το ακολουθεί και στη νέα του έδρα στο Γκάζι, σε ένα όμορφο γωνιακό σπίτι, μαζί βεβαίως με την αλά βολιώτα κουλτούρα του τρωγοπίνειν – ήτοι παραγγέλνεις το ποτό σου και οι γύρες των θαλασσινών μεζέδων-έκπληξη ξεκινάνε.

Κατ΄εξαίρεση, εδώ οι αμετανόητοι κρεατοφάγοι θα βρουν και μια ενδιαφέρουσα ποικιλία κρεατικών για να συνοδεύσουν τη βαρελίσια μπύρα τους ή τα ποτά τους από την ψαγμένη λίστα ούζων και τσίπουρων του μαγαζιού. Και στο καινούργιο «Άνοιξη παρά Τέταρτο» η ζωντανή μουσική συμπληρώνει την εικόνα (και την ατμόσφαιρα) κάποια βράδια της εβδομάδας και τα μεσημέρια της Κυριακής.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μαμαλούκα: Γιορτάζει εφτά χρόνια με pop up menu και ένα διήμερο γεύσεων που αξίζει να δοκιμάσεις

Το δημοφιλές εστιατόριο της Θεσσαλονίκης μας προσκαλεί σε μία γιορτή γεύσεων με επίκεντρο την Ελλάδα. Ιδού όλα όσα μπορούμε να περιμένουμε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
10/11/2025

Η Ταβέρνα της Ερμού

Στα χαμηλά της Ερμού, στην καρδιά της ίσως πιο παρατημένης στην υπερτουριστική της μοίρα περιοχή της Αθήνας, ένα ολοκαίνουριο ταβερνάκι - εστιατορικό "παιδί" της Ergon - υψώνει ανάστημα, κρατώντας τη γευστική του πρόταση νόστιμη, τίμια, καθαρή και περήφανα ελληνική.

Ιταλική κουζίνα και αγάπη για το κρασί στο Πασαλιμάνι

Στο ατμοσφαιρικό του περιβάλλον του Flavino, το μενού ισορροπεί ανάμεσα σε αγαπημένα ιταλικά πιάτα και πιο ψαγμένες προτάσεις

'September 18': Νέο εστιατόριο έρχεται στη Στοά Καΐρη

Ανανέωση, ήρεμη δύναμη, νέες αρχές και νόστιμες αλλαγές προσεχώς στου Ψυρρή.

Ένα εστιατορικό διαμάντι της Ρόδου σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθήνα

Τιμημένο με την υψηλή διάκριση Top Noch από τους Χρυσούς Σκούφους του αθηνοράματος, καταφθάνει στο Ark και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, στις 21 Νοεμβρίου.

Ο ορισμός της trattoria rustica elegante στην Κηφισιά

Λίγα ιταλικά εστιατόρια στην Αθήνα μπορούν να περηφανευτούν ότι συνδυάζουν επί ίσοις όροις την αυθεντική ιταλική γεύση με την ολόσωστη διαχείριση πρώτης ύλης.

Πού θα φας και πού θα πιεις μετά τον Μαραθώνιο

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς μετά το σημαντικό αθλητικό event για να μην τρέχεις ασκόπως.