Ζεστό και ξεχωριστό, το «Άνοιξη παρά Τέταρτο» μας ανέβασε μέχρι τα μακρινά βόρεια της πόλης για αυθεντικές βολιώτικες τσιπουροκατανύξεις, συνοδεία πολύ νόστιμων θαλασσινών μεζέδων όπως τα σπάνια στρειδόχτενα που απολαύσαμε στην τελευταία μας επίσκεψη. Η ίδια φιλόξενη ατμόσφαιρα το ακολουθεί και στη νέα του έδρα στο Γκάζι, σε ένα όμορφο γωνιακό σπίτι, μαζί βεβαίως με την αλά βολιώτα κουλτούρα του τρωγοπίνειν – ήτοι παραγγέλνεις το ποτό σου και οι γύρες των θαλασσινών μεζέδων-έκπληξη ξεκινάνε.
Κατ΄εξαίρεση, εδώ οι αμετανόητοι κρεατοφάγοι θα βρουν και μια ενδιαφέρουσα ποικιλία κρεατικών για να συνοδεύσουν τη βαρελίσια μπύρα τους ή τα ποτά τους από την ψαγμένη λίστα ούζων και τσίπουρων του μαγαζιού. Και στο καινούργιο «Άνοιξη παρά Τέταρτο» η ζωντανή μουσική συμπληρώνει την εικόνα (και την ατμόσφαιρα) κάποια βράδια της εβδομάδας και τα μεσημέρια της Κυριακής.