5 γευστικά spot επιστρέφουν ανανεωμένα

Ανανέωση τώρα ψηφίζουν τα εστιατόρια κάθε φθινόπωρο, ακονίζοντας μαχαίρια και πιρούνια ενόψει της νέας σεζόν.

5 γευστικά spot επιστρέφουν ανανεωμένα

Ανανέωση τώρα ψηφίζουν τα εστιατόρια κάθε φθινόπωρο, ακονίζοντας μαχαίρια και πιρούνια ενόψει της νέας σεζόν. Επιστροφή, λοιπόν, στα γευστικά θρανία με...

...νέο «αδερφάκι» για το «Buffalo Prive»

5 γευστικά spot επιστρέφουν ανανεωμένα - εικόνα 1

Δεν έχει πολύ καιρό που άνοιξε το steak house «Buffalo Prive» στη Γλυφάδα και πολύ γρήγορα απέκτησε νέα έδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ανάμεσα σε άλλα θα δοκιμάσετε ζεστούς μεζέδες με έμφαση στα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, ένα μπιφτέκι από προβατίνα, μια βουβαλίσια μπριζόλα Σερρών ή ένα χοιρινό κότσι με πατάτες φούρνου αλλά και κάποιες premium κοπές κρεάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

...νέο σεφ στη «Φάρμα Μπράλου»

5 γευστικά spot επιστρέφουν ανανεωμένα - εικόνα 2

Ο Γιάννης Λιόκας ανέλαβε μόλις τα ηνία της κουζίνας στο κρεατόφιλο εστιατόριο του Κολωνακίου και προτείνει comfort ελληνικές γεύσεις with a twist: από κρεατόπιτα με προβατίνα και αβγό σε κρούστα με καπνιστό τραχανά μέχρι χοιρινό λουκάνικο με κρέμα φασολάδας και κριθαράκι με μανιτάρια και κρέμα παλαιωμένης γραβιέρας.

...γεύσεις από «Kalokeri» στις «Μαγικές Κατσαρόλες»

5 γευστικά spot επιστρέφουν ανανεωμένα - εικόνα 3

Με το μενού από το «kalokerino» του alter ego στο κεντρικό σοκάκι της αντιπαριώτικης Χώρας ξεκίνησε η σεζόν για τις «Μαγικές Κατσαρόλες» στο Παλαιό Φάληρο και κάπως έτσι στα τραπέζια κυκλοφορούν, ανάμεσα σε άλλα, γκασπάτσο χωριάτικης σαλάτας με δικό τους τυρί, ταρτάρ μπαρμπουνιού με φρέσκο θυμάρι και το διάσημο Naxos Burger deluxe με κιμά από ναξιώτικο σγατζομόσχαρο.

...ψαγμένο ελληνικό street food και άλλα στο «Κιουζίν»

5 γευστικά spot επιστρέφουν ανανεωμένα - εικόνα 4

Γύρος από ζυγούρι, γύρος από κόκορα αλλά και κοντοσούβλι από προβατίνα είναι ορισμένες από τις new style προτάσεις ελληνικού street food που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον στο ανανεωμένο μενού του ατμοσφαιρικού εστιατορίου στο Κολωνάκι, το οποίο εγκαινιάζει και τα μηνιαία θεματικά του events: πρώτη καλεσμένη η Μυρσίνη Λαμπράκη στις 28/10, με θέμα «Κάτι ψήνεται στο Κολωνάκι».

...super brunch στο «St George Lycabettus»

5 γευστικά spot επιστρέφουν ανανεωμένα - εικόνα 5

Με σήμα κατατεθέν το εντυπωσιακό σιντριβάνι σοκολάτας, το κυριακάτικο brunch στο «La Suite Lounge» στον 6o όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου επέστρεψε ανανεωμένο και έξτρα healthy, με φρέσκες σαλάτες, bagels, χυμούς, πολλές a la carte παρασκευές με αβγά και τη νέα προσθήκη το yogurt bar όπου συνδυάζουμε το γιαούρτι της αρεσκείας μας με διάφορες υπερτροφές.


Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Κιουζίν

Λυκαβηττού 16, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
28/04/2024

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.