Ο επόμενος καλεσμένος του «Petra» της Σαντορίνης έρχεται από την Ελβετία

Ο Στέλιος Αρακάς παραχωρεί για ένα βράδυ την κουζίνα του εστιατορίου του ξενοδοχείου «Canaves Oia Suites» στον Christian Nickel.

Ο επόμενος καλεσμένος του «Petra» της Σαντορίνης έρχεται από την Ελβετία

Ο ταλαντούχος και λάτρης των πειραματισμών, Στέλιος Αρακάς, ο οποίος μετοίκησε φέτος το καλοκαίρι στο εστιατόριο «Petra» του πολυτελούς ξενοδοχείου «Canaves Oia Suites» στη Σαντορίνη, υποδέχεται στην κουζίνα του τον σεφ Christian Nickel. Ο νυν executive chef του ονειρεμένου ξενοδοχείου «Park Hotel Vitznau & Campus Hotel Hertenstein» θα αφήσει για λίγο τις όχθες της Λουκέρνης και θα βρεθεί για ένα και μοναδικό βράδυ στο πολυτελές ξενοδοχείο της οικογένειας Χαϊδεμένου στην άκρη της Οίας.

Με σημαντική θητεία σε βραβευμένα εστιατόρια και ένθερμος οπαδός της εποχικότητας της πρώτης ύλης, ο σεφ έρχεται με ένα μενού degustation 9 σταδίων (€ 120) το οποίο έχει κυρίως δημιουργικό θαλασσινό προσανατολισμό (σασίμι από χτένια με spring onions, ταρτάρ τόνου με βελουτέ από ντάσι) και θα σερβιριστεί το βράδυ της Πέμπτης, 13 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια μιας από τις βραδιές μετακλήσεων που έδωσαν ξεχωριστό γαστρονομικό χρώμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού.

i Οία, Σαντορίνη | 2286071453 | www.canaves.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
06/11/2025

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.