Ο επόμενος καλεσμένος του «Petra» της Σαντορίνης έρχεται από την Ελβετία

Ο Στέλιος Αρακάς παραχωρεί για ένα βράδυ την κουζίνα του εστιατορίου του ξενοδοχείου «Canaves Oia Suites» στον Christian Nickel.

Ο επόμενος καλεσμένος του «Petra» της Σαντορίνης έρχεται από την Ελβετία

Ο ταλαντούχος και λάτρης των πειραματισμών, Στέλιος Αρακάς, ο οποίος μετοίκησε φέτος το καλοκαίρι στο εστιατόριο «Petra» του πολυτελούς ξενοδοχείου «Canaves Oia Suites» στη Σαντορίνη, υποδέχεται στην κουζίνα του τον σεφ Christian Nickel. Ο νυν executive chef του ονειρεμένου ξενοδοχείου «Park Hotel Vitznau & Campus Hotel Hertenstein» θα αφήσει για λίγο τις όχθες της Λουκέρνης και θα βρεθεί για ένα και μοναδικό βράδυ στο πολυτελές ξενοδοχείο της οικογένειας Χαϊδεμένου στην άκρη της Οίας.

Με σημαντική θητεία σε βραβευμένα εστιατόρια και ένθερμος οπαδός της εποχικότητας της πρώτης ύλης, ο σεφ έρχεται με ένα μενού degustation 9 σταδίων (€ 120) το οποίο έχει κυρίως δημιουργικό θαλασσινό προσανατολισμό (σασίμι από χτένια με spring onions, ταρτάρ τόνου με βελουτέ από ντάσι) και θα σερβιριστεί το βράδυ της Πέμπτης, 13 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια μιας από τις βραδιές μετακλήσεων που έδωσαν ξεχωριστό γαστρονομικό χρώμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού.

i Οία, Σαντορίνη | 2286071453 | www.canaves.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2025 από το αθηνόραμα: Τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού

Απονεμήθηκαν τα σημαντικότερα γαστρονομικά βραβεία στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
27/11/2025

Το 'Ekiben' του Άρη Βεζενέ μόλις άνοιξε και στη Γλυφάδα

Το 'Ekiben Kitchen South' φέρνει στα ΝΠ όλα τα assets του πολύ επιτυχημένου κόνσεπτ της οδού Σκούφου.

Στους πρόποδες της Πάρνηθας, θα δοκιμάσεις ρουστίκ και στιλάτη κουζίνα

Εδώ και μισό αιώνα, αυτή η ταβέρνα στους Θρακομακεδόνες κουμπώνει το κλασικό με το μοντέρνο σε ένα μαγαζί με βαθιά ρουστικάνικη καρδιά.

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι"

Δεύτερη σεζόν για το αξιόλογο ιταλικό εστιατόριο στο The Margi.

Το Sunday Roast σερβίρεται ξανά στο Vezené

Στο τραπέζι μπαίνουν κλασικά κυριακάτικα, κάποια νέα entries, νόστιμες παρασπονδίες και ωραίες υπερβολές που αξίζουν.

Γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Για φίνα μοσχίδα, φιλέτο προβατίνας και κόκορα παστιτσάδα στον Νέο Κόσμο

Μία από τις πιο ξεχωριστές γαστροταβέρνες της πόλης, τιμά με το δικό της τρόπο την ελληνική και μεσογειακή γευστική παράδοση.