Ο επόμενος καλεσμένος του «Petra» της Σαντορίνης έρχεται από την Ελβετία

Ο Στέλιος Αρακάς παραχωρεί για ένα βράδυ την κουζίνα του εστιατορίου του ξενοδοχείου «Canaves Oia Suites» στον Christian Nickel.

Ο επόμενος καλεσμένος του «Petra» της Σαντορίνης έρχεται από την Ελβετία

Ο ταλαντούχος και λάτρης των πειραματισμών, Στέλιος Αρακάς, ο οποίος μετοίκησε φέτος το καλοκαίρι στο εστιατόριο «Petra» του πολυτελούς ξενοδοχείου «Canaves Oia Suites» στη Σαντορίνη, υποδέχεται στην κουζίνα του τον σεφ Christian Nickel. Ο νυν executive chef του ονειρεμένου ξενοδοχείου «Park Hotel Vitznau & Campus Hotel Hertenstein» θα αφήσει για λίγο τις όχθες της Λουκέρνης και θα βρεθεί για ένα και μοναδικό βράδυ στο πολυτελές ξενοδοχείο της οικογένειας Χαϊδεμένου στην άκρη της Οίας.

Με σημαντική θητεία σε βραβευμένα εστιατόρια και ένθερμος οπαδός της εποχικότητας της πρώτης ύλης, ο σεφ έρχεται με ένα μενού degustation 9 σταδίων (€ 120) το οποίο έχει κυρίως δημιουργικό θαλασσινό προσανατολισμό (σασίμι από χτένια με spring onions, ταρτάρ τόνου με βελουτέ από ντάσι) και θα σερβιριστεί το βράδυ της Πέμπτης, 13 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια μιας από τις βραδιές μετακλήσεων που έδωσαν ξεχωριστό γαστρονομικό χρώμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού.

i Οία, Σαντορίνη | 2286071453 | www.canaves.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
15/09/2025

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

O 'Armando' βγάζει την πίτσα του… out of the box

Μια σειρά από αναπάντεχα pop ups φιλοδοξούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε την πίτσα, στον πεζόδρομο της Σαλαμίνος.

Πώς το Μαμαλούκα εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της Θεσσαλονίκης

Όλη η Ελλάδα στο πιάτο, με θέα τον Θερμαϊκό, σε ένα sui generis γευστικό σποτ.

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.