Το Taste ’n’ Dine συνεχίζεται με Good Μood Food

Η νόστιμη δράση που διοργανώνει το Golden Hall σε συνεργασία με το «αθηνόραμα» σας περιμένει στα εστιατόρια του δεύτερου ορόφου όλο τον Σεπτέμβριο με μενού που θα σας φτιάξουν την διάθεση και μάλιστα σε ειδικές τιμές.

Το Taste ’n’ Dine συνεχίζεται με Good Μood Food

Το Taste ’n’ Dine ξεκίνησε με γεύσεις καλοκαιριού. Τώρα η νόστιμη δράση που διοργανώνει το Golden Hall, σε συνεργασία με το «αθηνόραμα», συνεχίζεται και ολόκληρο τον Σεπτέμβριο με μια ισχυρή δόση Good Mood Food, ό,τι πρέπει δηλαδή για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες μετά τις διακοπές.

Τα εστιατόρια του δεύτερου ορόφου δημιουργούν μια σειρά από ειδικά μενού, προσανατολισμένα στις γεύσεις και τις ανάγκες της εποχής και της επαναφοράς στην πόλη, και μάλιστα σε ειδικές τιμές. Έτσι λοιπόν η «La Pasteria» προτείνει κάθε Τετάρτη του μήνα όλα τα ζυμαρικά της με έκπτωση 50%. Το «Pastis» έχει δημιουργήσει ένα μενού, το οποίο περιλαμβάνει μια σαλάτα «super food», με κινόα, cranberries και ηλιόσπορους, σολομό σχάρας με πολύχρωμη κινόα καθώς και παγωτό αλμυρή καραμέλα και κοστίζει € 25/άτομο (με ένα ποτήρι λευκό κρασί).

Στην ίδια λογική κινούνται και το «Πρυτανείον Gold» και το «Wagamama»: στο set menu (€ 30 ανά άτομο) του πρώτου σάς περιμένουν σπιτικά καπνισμένος σολομός με μελιτζανοσαλάτα, ριζότο με πορτσίνι και κρέμα τρούφας, φιλέτο χοιρινού γεμιστό με προβολόνε κι ένα τιραμισού και σε εκείνο του δεύτερου (€ 16,90) ένα ασιατικό ορεκτικό, ένα κυρίως πιάτο –το δημοφιλές chicken katsu curry π.χ. ή τα yakisoba με κοτόπουλο, γαρίδες, αβγό και λαχανικά– και μια τάρτα με yuzu, με γλυκό βατόμουρο και φρέσκια μέντα. Διαβάστε περισσότερα στο www.tastendine.gr.

Το Taste ’n’ Dine συνεχίζεται με Good Μood Food - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Wagamama

Λεωφ. Κηφισίας 37 Α & Σπ. Λούη (εμπ. κέντρο Golden Hall), Μαρούσι
  • Ethnic κουζίνες

Pasteria (la)

Λεωφ. Κηφισίας 37Α (Golden Hall, 2ος ορ.), Μαρούσι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Χάραμα" σερβίρει παράδοση και γεύση με θέα το Βέρμιο

Στο Αρκοχώρι, στους πρόποδες του Βερμίου, το "Χάραμα" του Στέφανου Λαφάρα έχει αναδειχθεί σε αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις της αυθεντικής μακεδονίτικης κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

"Strada": Comfort νοστιμιά στην καρδιά της πόλης της Κοζάνης

Σε προνομιακό σημείο πάνω στον πεζόδρομο, το "Strada" στην Κοζάνη αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς από το 2007.

'FAOS Project': Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μόλις άνοιξε all day στον Γέρακα

Το ολόφρεσκο all-day bakery & deli φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ένα στέκι για κάθε στιγμή και περίσταση.

"Πεσκέσι": Η οικειότητα του τσίπουρου και των μεζέδων στην Κοζάνη

Ζεστό, τίμιο και αθεράπευτα μερακλίδικο, το "Πεσκέσι", στο κέντρο της Κοζάνης, είναι από εκείνα τα μεζεδοπωλεία που μυρίζουν τσίπουρο πριν καν σερβιριστεί.

Somm’s Table | La Cave: Ένα νέο, νόστιμο project στο Jerár

Το off-Broadway εστιατόριο της Δάφνης και ο Χάρης Νικολούζος φιλοξενούν εκλεκτά κελάρια και φιάλες που έχουν "κάτι να πουν".

Η "Κληματαριά" είναι η ταβέρνα-σύμβολο της Ορεινής Αρκαδίας

Από το 1931 έως σήμερα, η "Κληματαριά" της οικογένειας Τζίφα συνεχίζει αδιάκοπα να γράφει ιστορία στη Βυτίνα.

Στην πλατεία Προσκόπων, η κρητική κουζίνα συναντά την αγιορείτικη

Σε ένα σταθερό σημείο νοστιμιάς, εκεί όπου αντηχούσαν κάποτε οι φωνές του Μάνου Χατζιδάκι και της Φλέρυς Νταντωνάκη, το φαγητό εξακολουθεί να είναι αφορμή συνάντησης.