Το Taste ’n’ Dine συνεχίζεται με Good Μood Food

Η νόστιμη δράση που διοργανώνει το Golden Hall σε συνεργασία με το «αθηνόραμα» σας περιμένει στα εστιατόρια του δεύτερου ορόφου όλο τον Σεπτέμβριο με μενού που θα σας φτιάξουν την διάθεση και μάλιστα σε ειδικές τιμές.

Το Taste ’n’ Dine συνεχίζεται με Good Μood Food

Το Taste ’n’ Dine ξεκίνησε με γεύσεις καλοκαιριού. Τώρα η νόστιμη δράση που διοργανώνει το Golden Hall, σε συνεργασία με το «αθηνόραμα», συνεχίζεται και ολόκληρο τον Σεπτέμβριο με μια ισχυρή δόση Good Mood Food, ό,τι πρέπει δηλαδή για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες μετά τις διακοπές.

Τα εστιατόρια του δεύτερου ορόφου δημιουργούν μια σειρά από ειδικά μενού, προσανατολισμένα στις γεύσεις και τις ανάγκες της εποχής και της επαναφοράς στην πόλη, και μάλιστα σε ειδικές τιμές. Έτσι λοιπόν η «La Pasteria» προτείνει κάθε Τετάρτη του μήνα όλα τα ζυμαρικά της με έκπτωση 50%. Το «Pastis» έχει δημιουργήσει ένα μενού, το οποίο περιλαμβάνει μια σαλάτα «super food», με κινόα, cranberries και ηλιόσπορους, σολομό σχάρας με πολύχρωμη κινόα καθώς και παγωτό αλμυρή καραμέλα και κοστίζει € 25/άτομο (με ένα ποτήρι λευκό κρασί).

Στην ίδια λογική κινούνται και το «Πρυτανείον Gold» και το «Wagamama»: στο set menu (€ 30 ανά άτομο) του πρώτου σάς περιμένουν σπιτικά καπνισμένος σολομός με μελιτζανοσαλάτα, ριζότο με πορτσίνι και κρέμα τρούφας, φιλέτο χοιρινού γεμιστό με προβολόνε κι ένα τιραμισού και σε εκείνο του δεύτερου (€ 16,90) ένα ασιατικό ορεκτικό, ένα κυρίως πιάτο –το δημοφιλές chicken katsu curry π.χ. ή τα yakisoba με κοτόπουλο, γαρίδες, αβγό και λαχανικά– και μια τάρτα με yuzu, με γλυκό βατόμουρο και φρέσκια μέντα. Διαβάστε περισσότερα στο www.tastendine.gr.

Το Taste ’n’ Dine συνεχίζεται με Good Μood Food - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Wagamama

Λεωφ. Κηφισίας 37 Α & Σπ. Λούη (εμπ. κέντρο Golden Hall), Μαρούσι
  • Ethnic κουζίνες

Pasteria (la)

Λεωφ. Κηφισίας 37Α (Golden Hall, 2ος ορ.), Μαρούσι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Rasmus Munk είναι -και πάλι- ο καλύτερος σεφ του κόσμου

Ο Σκανδιναβός γευσιπλάστης βρέθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κορυφή των The Best Chef Awards.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/10/2025

Fine Mess

Το σοφιστικέ smokehouse του Κολωνακίου διευρύνει τους μαγειρικούς ορίζοντές του, εντάσσοντας ένα δημιουργικό μενού γευσιγνωσίας στη βεντάλια των επιλογών του, όμως κλου της γευστικής του πρότασης παραμένουν οι σημαιοφόροι της επιτυχίας του, ήτοι τα low & slow μαγειρέματα "δύσκολων" κοπών.

Στο ιστορικό κτήριο 'Κωστής Παλαμάς' του ΕΚΠΑ, υπάρχει πια ένα εστιατόριο ελληνικής κουζίνας

Έχεις δοκιμάσει ποτέ κασσιώτικα ντολμαδάκια και αρνί φρικασέ σε ακαδημαϊκό περιβάλλον;

'Pino': Σπιρτάδα ρωμαϊκής τρατορίας και ωραία πίτσα στη Γλυφάδα

Πήραμε μια πρώτη γεύση από το τι ακριβώς μαγειρεύει ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi στο νέο εστιατόριό του, στα ΝΠ.

Στη Νέα Πεντέλη για το νέο burger spot 'Both Burgers and Buns'

Xειροποίητα ψωμάκια και ζουμερά μπιφτέκια, signature cocktails και hot-dogs, λουκουμάδες και feelgood vibes στα ΒΠ.

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Sea Satin Athens

Το σημαντικό brand της Μυκόνου γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου.

Πώς θα βρεθείς στα καλύτερα εστιατόρια της Μυκόνου και θα φας σε σούπερ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί να ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική για ένα γαστρονομικό ταξίδι εξπρές στα κορυφαία εστιατόρια της Μυκόνου.