
Η πρώτη ανταπόκριση του Δημήτρη Αντωνόπουλου από το Μιλάνο.

O Γιαπωνέζος Yasuhiro Fuji ήταν ο μεγάλος νικητής του παγκόσμιου διαγωνισμού S. Pellegrino Young Chef 2018. Ο υπερβολικά σεμνός chef εκτός από την πρωτιά απέσπασε και το Βραβείο Αυθεντικότητας που του έδωσαν οι μέντορες chef των διαγωνιζόμενων και που το απένειμε το φυσικό μεταλλικό νερό Aqua Panna. Όλοι οι παρευρισκόμενοι χειροκροτήσαμε θερμά τον Yasuhiro που μας κέρδισε με την σεμνότητα και την ποιητική περιγραφή της δημιουργίας του «Across the Sea». Η δική μας Κωνσταντίνα Βούλγαρη Κοντεσοπούλου παρουσίασε την πολυεπίπεδη σύνθεσή της «Ελλήνων Γεύσεις», ένα ταξίδι από τις γεύσεις της αρχαίας Ελλάδας στην κουζίνα των μοναστηριών. Τέλος 30.000 ψηφίσαντες ηλεκτρονικά έδωσαν το Βραβείο Κοινού στην Elizabeth Puquio Landeo που εκπροσωπούσε την Νότια Αμερική.