Αυτός είναι ο νικητής του S. Pellegrino Young Chef 2018

Η πρώτη ανταπόκριση του Δημήτρη Αντωνόπουλου από το Μιλάνο.

Αυτός είναι ο νικητής του S. Pellegrino Young Chef 2018

Η πρώτη ανταπόκριση του Δημήτρη Αντωνόπουλου από το Μιλάνο.

Αυτός είναι ο νικητής του S. Pellegrino Young Chef 2018 - εικόνα 1

O Γιαπωνέζος Yasuhiro Fuji ήταν ο μεγάλος νικητής του παγκόσμιου διαγωνισμού S. Pellegrino Young Chef 2018. Ο υπερβολικά σεμνός chef εκτός από την πρωτιά απέσπασε και το Βραβείο Αυθεντικότητας που του έδωσαν οι μέντορες chef των διαγωνιζόμενων και που το απένειμε το φυσικό μεταλλικό νερό Aqua Panna. Όλοι οι παρευρισκόμενοι χειροκροτήσαμε θερμά τον Yasuhiro που μας κέρδισε με την σεμνότητα και την ποιητική περιγραφή της δημιουργίας του «Across the Sea». Η δική μας Κωνσταντίνα Βούλγαρη Κοντεσοπούλου παρουσίασε την πολυεπίπεδη σύνθεσή της «Ελλήνων Γεύσεις», ένα ταξίδι από τις γεύσεις της αρχαίας Ελλάδας στην κουζίνα των μοναστηριών. Τέλος 30.000 ψηφίσαντες ηλεκτρονικά έδωσαν το Βραβείο Κοινού στην Elizabeth Puquio Landeo που εκπροσωπούσε την Νότια Αμερική.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ταβέρνες με ιστορία: Η Κληματαριά στη Βυτίνα κατέχει ένα σπάνιο ρεκόρ

Κοντά 95 χρόνια συνεχούς λειτουργίας από την ίδια οικογένεια μετράει η ταβέρνα Κληματαριά στη Βυτίνα, ένα σπάνιο ρεκόρ που δηλώνει συνέπεια, ποιότητα και, βέβαια, αγάπη…

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
21/09/2025

Τρεις ιωδιούχοι λόγοι για φθινοπωρινή απόδραση στη Λευκάδα

Ακροβολισμένα σε τρία διαφορετικά σημεία του νησιού, αυτά τα εστιατόρια σηκώνουν ψηλά τη θαλασσινή παράδοση της Λευκάδας, συνδυάζοντας εξαιρετική πρώτη ύλη και μαγειρική φινέτσα σε ατμοσφαιρικά σκηνικά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Αποκαλόκαιρο στην Πάρο με κορυφαίες γεύσεις σε τιμές - έκπληξη

Τα καλύτερα εστιατόρια της Πάρου που κατέκτησαν τις γαστρονομικές κορυφές της χρονιάς, μας καλούν να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι με ειδικά μενού σε μειωμένες τιμές, χάρη στο πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς

"Nobilis Rooftop": Η Κηφισιά είναι ακόμα πιο ωραία από ψηλά

Ένα κρυμμένο rooftop στην Κηφισιά αποκαλύπτει την πιο δροσερή πλευρά της γαστρονομίας.

Πόσο προσιτό είναι τελικά το φαγητό στα εστιατόρια Αθήνας και Θεσσαλονίκης;

Μια νέα παγκόσμια μελέτη από το Chef’s Pencil κατέταξε 177 πόλεις παγκοσμίως, συγκρίνοντας το κόστος φαγητού σε εστιατόρια, καφέ και μπυραρίες σε σχέση με τους τοπικούς μισθούς. Ας δούμε τι παίζει - και στα μέρη μας.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Δείπνο σε μεγάλα αθηναϊκά σαλόνια με τιμές - έκπληξη

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, κι αυτή είναι η ιδανική μας αφορμή για dinner σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά γαστρονομικά σαλόνια της πόλης.

Da Bruno: Επετειακό δείπνο με Michelin σεφ για τα 40 χρόνια λειτουργίας

Το ιταλικό εστιατόριο–σταθμός της Αθήνας, συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια ζωής και τα γιορτάζει με τον πιο γαστρονομικό τρόπο.