Όταν οι μπίρες ακούνε jazz

Πέντε live jazz sessions σε μια μέρα σε ένα beer bar στο κέντρο της πόλης.

Όταν οι μπίρες ακούνε jazz

Πέντε live jazz sessions σε μια μέρα σε ένα beer bar στο κέντρο της πόλης.

Όταν οι μπίρες ακούνε jazz - εικόνα 1

Παγκόσμια Ημέρα της Jazz μουσικής η Δευτέρα 30/5 και το «Barley Cargo» σε συνεργασία με την ANTart productions φιλοξενεί πέντε διαφορετικά live και... τα ραίνει με άφθονες μπίρες. To πρόγραμμα έχει ως εξής: Γιώτης Σαμαράς (φωνή) και Κώστας Κωνσταντίνου (κοντραμπάσο) στις 3 μ.μ., Alex Affolter (φωνή), Δημήτρης Καλαντζής (πιάνο) και Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο) στις 5 μ.μ., Θοδωρής Κότσυφας (κιθάρα), Χάρης Χαραλάμπους (μπάσο) και Γιάννης Αγγελόπουλος (ντραμς) στις 7 μ.μ., Oceania (Γιώργος Λιμάκης στην κλασική κιθάρα και στο μπάσο, Yann Keerim στο πιάνο και Θάνος Χατζηαναγνώστου στα ντραμς) στις 9 μ.μ., και οι Crazy People Music ή αλλιώς Αντώνης Ανδρέου (τρομπόνι), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο), ο Δημήτρης Σεβδαλής (πλήκτρα), ο Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο) και ο Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (ντραμς) στις 10.30 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη και ακολουθεί πάρτι.

Περισσότερες πληροφορίες

Barley Cargo

Κολοκοτρώνη 6, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η εκδίκηση της φασολάδας: Τα όσπρια στην cool εστιατορική εποχή τους

Τα όσπρια δεν αποτελούν πια μια υγιεινή υποχρέωση του μενού. Είναι το νέο cool. Και παίρνουν επιτέλους τη θέση που τους άξιζε στην αθηναϊκή εστιάση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
10/02/2026

Gekkο: Το εστιατόριο του Bad Bunny στο Μαϊάμι σερβίρει και σούσι και night-life glam

Η εκδοχή του Bad Bunny στο fine dining, εκεί όπου το Μαϊάμι συναντά το Wagyu και τη στυλιζαρισμένη ιαπωνική κουζίνα

Τσικνοπέμπτη με δύο γουρουνόπουλα -ολόκληρα, με την τραγανή τους πέτσα- στο Koutsou & Co

Μερακλίδικη αν μη τι άλλο πρόταση από την Αργυρώ Κουτσού για την κρεατότερη των ημερών, στο κέντρο της Αθήνας.

Πού τρώει (σοβαρά) παϊδάκια η Αθήνα

Μία επίκαιρη λίστα που ανανεώνεται και ξεκοκαλίζεται κάθε φορά - ειδικά όταν πλησιάζει η Τσικνοπέμπτη.

Έρωτας από την πρώτη μπουκιά: Valentine’s Brunch στο Benedict Athens

Ο έρωτας περνάει από το brunch, σε ένα Valentine’s menu που φλερτάρει με το brunch στο Benedict.

Το Jerár φιλοξενεί τον Αρτέμη Καραμολέγκο

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, το δημοφιλές μπιστρό της Δάφνης παρουσιάζει το επόμενο κεφάλαιο του Somm’s Table | Legends.

Τα The World’s 50 Best Restaurants πάνε Άμπου Ντάμπι

Η φετινή τελετή για την ανακοίνωση των 50 καλύτερων εστιατορίων του πλανήτη θα διεξαχθεί, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στη Μέση Ανατολή και την πρωτεύουσα των ΗΑΕ.