O Arnaud Bignon επιστρέφει στην Αθήνα

Σε νέο, επιτελικό ρόλο στον όμιλο Τραστέλη ο διεθνώς αναγνωρισμένος Γάλλος σεφ.

O Arnaud Bignon επιστρέφει στην Αθήνα

Σε νέο, επιτελικό ρόλο στον όμιλο Τραστέλη ο διεθνώς αναγνωρισμένος Γάλλος σεφ.

O Arnaud Bignon επιστρέφει στην Αθήνα - εικόνα 1

Στα έξι χρόνια που βρισκόταν στην κουζίνα της «Σπονδής» ο Arnaud Bignon χάρισε στους Αθηναίους λάτρεις του καλού φαγητού πολύ δυνατά πιάτα για τη γαστρονομική αρχειοθήκη τους. Τώρα ο Γάλλος σεφ επί των ημερών του οποίου το εστιατόριο του Παγκρατίου πρωτοπήρε το δεύτερό του αστέρι Michelin, αλλά και αλλεπάλληλους Χρυσούς Σκούφους συνεργάζεται και πάλι με τον Απόστολο Τραστέλη. Ο Άγγελος Λάντος, ο οποίος ανέλαβε το ρόλο του executive chef όταν ο Βignon πήρε μεταγραφή στο λονδρέζικο «The Greenhouse» (αποσπώντας και εκεί δύο αστέρια), παραμένει πάντα επικεφαλής της κουζίνας του της «Σπονδής», ενώ αναγνωρισμένος Γάλλος σεφ αναλαμβάνει την γενική διεύθυνση του ομίλου Τραστέλη, με στόχο την εξέλιξη και την επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων των εστιατορίων που έχει κάτω από την «ομπρέλα» του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για ψαγμένη κουζίνα στο σχεδόν κρυφό bistro του αθηναϊκού κέντρου

Στην καρδιά της πόλης και σε ένα speakeasy σημείο της, ο Νίκος Ζερβός δημιουργεί γεύσεις που πρέπει να δοκιμάσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
08/09/2025

Πανσέληνος και φαγητό σε 16 ταράτσες του αθηναϊκού κέντρου

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου είναι εδώ και εμείς σου προτείνουμε 15+1 σημεία στα 'ορεινά' του κέντρου για να την απολαύσεις.

4 νέες στάσεις στο 'χωριό' της Κυψέλης

Μπαρ, καφενεία και εστιατόρια που άνοιξαν τις τελευταίες εβδομάδες και ανανεώνουν το ενδιαφέρον σε μια από τις πιο δημοφιλείς γειτονιές της Αθήνας.

Υποδεχθείτε την τελευταία Πανσέληνο του καλοκαιριού στο Le Grand Balcon & La Suite Lounge

Μια μοναδική βραδιά κάτω από το φως της Πανσελήνου περιμένει τους επισκέπτες της Αθήνας με θέα που κόβει την ανάσα.

My Cookie Dough: Γλυκιά άφιξη με αέρα Λονδίνου στο αθηναϊκό κέντρο

Η ζύμη μπισκότου γίνεται το νέο viral γλύκισμα της πόλης και να πού πρέπει να πας για να την γευτείς.

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;