Το «Giacomo»... διπλό

Tώρα που το πολύ καλό ιταλικό εστιατόριο επεκτάθηκε στο διπλανό χώρο, τα πιάτα του Θάνου Κουλτούκη έχουν μεγαλύτερο πεδίο δράσης.

Το «Giacomo»... διπλό

Με το που άνοιξε στην κηφισιώτικη οδού Λεβίδου απέκτησε πιστούς και καθόλου άδικα· το «Giacomo» έχει κλασική αρχοντιά και ως προς την κουζίνα του είναι από τα πιο συνεπή ιταλικά της πόλης. Τώρα που επεκτάθηκε και στο διπλανό χώρο, όπου βρίσκαμε άλλοτε το «Bellini», απέκτησε μια κομψή, δεύτερη, εξίσου κομψή σάλα με πολυελαίους, καθρέπτες, λευκοστρωμένα τραπέζια και πιο έντονη της αίσθηση της τραπεζαρίας.

Το «Giacomo»... διπλό - εικόνα 1

Έτσι τα πιάτα του Θάνου Κουλτούκη –η φανταστική, έξτρα δροσερή caprese που... μοντερνίζει με ένα λεπτό ζελέ ντομάτας και μοσχοβολάει βασιλικό ή τα al dente ζυμαρικά όπως η κλασική μακαρονάδα caccio e pepe και τα conchiglioni με ραγού από κουνέλι, ιταλικό comfort food που σε ζεστάίνει εκ των έσω– έχουν πλέον μεγαλύτερο πεδίο δράσης, ενώ ο αρχικός χώρος, που έχει γοητευτική αύρα μπιστρό, παίζει πιο άνετα (και) στο κομμάτι του ποτού, δίνοντας περισσότερο αέρα στο μπαρ.

Περισσότερες πληροφορίες

Giacomo

Λεβίδου 11, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Topa

Το κρητισπανικό καφενείο της Κυψέλης παντρεύει γεύσεις δύο εκ των πιο περήφανων περιοχών της Μεσογείου, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/07/2025

Στην 'κυριλέ' ιχθυόσκαλα της πόλης, υπάρχει ένα εστιατόριο-θαλασσινό παραμύθι

Πάνω στην ακροθαλασσιά, δοκιμάζεις ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και ιωδιούχα αριστοτεχνία.

Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

Sani Gourmet 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.

Γνώριζες ποιο είναι το πιο 'τρελό' ψαρομάγαζο της Αθήνας;

Το μαγαζί αυτό στο Νέο Ηράκλειο εξαρχής ακολούθησε τη δική του, μοναδική γαστρονομική πορεία – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει.

Στη Bottega Da Marco για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος απόψε στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου.

Για τον Νίκο Ισπυρούδη, η γεύση θέλει αλήθεια

Ο βραβευμένος σεφ πίσω από την κουζίνα του Lesante Cape μιλά στο 'α' για την Ιόνια παράδοση, την αξία της αυθεντικότητας, τη βιωματική γαστρονομία και γιατί τελικά το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωραία πιάτα.