Το «Giacomo»... διπλό

Tώρα που το πολύ καλό ιταλικό εστιατόριο επεκτάθηκε στο διπλανό χώρο, τα πιάτα του Θάνου Κουλτούκη έχουν μεγαλύτερο πεδίο δράσης.

Το «Giacomo»... διπλό

Με το που άνοιξε στην κηφισιώτικη οδού Λεβίδου απέκτησε πιστούς και καθόλου άδικα· το «Giacomo» έχει κλασική αρχοντιά και ως προς την κουζίνα του είναι από τα πιο συνεπή ιταλικά της πόλης. Τώρα που επεκτάθηκε και στο διπλανό χώρο, όπου βρίσκαμε άλλοτε το «Bellini», απέκτησε μια κομψή, δεύτερη, εξίσου κομψή σάλα με πολυελαίους, καθρέπτες, λευκοστρωμένα τραπέζια και πιο έντονη της αίσθηση της τραπεζαρίας.

Το «Giacomo»... διπλό - εικόνα 1

Έτσι τα πιάτα του Θάνου Κουλτούκη –η φανταστική, έξτρα δροσερή caprese που... μοντερνίζει με ένα λεπτό ζελέ ντομάτας και μοσχοβολάει βασιλικό ή τα al dente ζυμαρικά όπως η κλασική μακαρονάδα caccio e pepe και τα conchiglioni με ραγού από κουνέλι, ιταλικό comfort food που σε ζεστάίνει εκ των έσω– έχουν πλέον μεγαλύτερο πεδίο δράσης, ενώ ο αρχικός χώρος, που έχει γοητευτική αύρα μπιστρό, παίζει πιο άνετα (και) στο κομμάτι του ποτού, δίνοντας περισσότερο αέρα στο μπαρ.

Περισσότερες πληροφορίες

Giacomo

Λεβίδου 11, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στο Zappa με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε και υποδεχόμαστε το 2026 στον νέο χώρο της Αίγλης Ζαππείου, το Zappa, με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.