Φουλ μαύρης τρούφας στο «Mayor»

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης δημιουργεί ένα ειδικό high end μενού ποτισμένο με το άρωμα του ευγενούς μανιταριού.

Φουλ μαύρης τρούφας στο «Mayor»

Μια πιο γαστρονομική πλευρά του «Mayor» θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όσοι κλείσουν τραπέζι στον all day χώρο του Κολωνακίου την Πέμπτη 15/2. Ο σύμβουλος σεφ του εστιατορίου Γιώργος Στυλιανουδάκης έχει ετοιμάσει ένα μενού με απόλυτη πρωταγωνίστρια τη μαύρη τρούφα. Τέσσερα διαφορετικά είδη του ευγενούς μανιταριού (brumale, melanosporum, uncinatum και mesentericum από τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ελλάδα) κεντούν το ιδιότυπο άρωμά τους σε σπαράγγια σχάρας με αβγό ποσέ­, σε φουαγκρά σοτέ με πουρέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ, σε σιγοψημένο λαβράκι και σε αρνί με βασιλομανίταρα και αγκινάρες. Όσο για το επιδόρπιο, είναι τάρτα μήλου με μέλι μαύρης τρούφας και παγωτό βανίλια. Το κόστος του δείπνου είναι € 80 ανά άτομο μαζί με wine pairing.

Περισσότερες πληροφορίες

Mayor

Πλ. Φιλ. Εταιρείας 19-20, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Alemagou

Ο Θωμάς Μάτσας ζωγραφίζει ελληνικά πάνω στην άμμο της Φτελιάς, στο Νησί των Ανέμων.

S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Dada’s"

Ατμοσφαιρική και με cool vibes, η ολοήμερη gastropub στη Νέα Πεντέλη φροντίζει να κυλήσουν ευχάριστα οι μέρες του θέρους στο κλεινόν άστυ.

Λένε πως αυτό είναι το καλύτερο βολιώτικο τσιπουράδικο στην Αθήνα

Η κουλτούρα των "τσιπουροκατανύξεων" του Βόλου πιάνει πόστο και στην πρωτεύουσα. Μάλιστα, μετά τις 4 γύρες, σε κερνάνε την 5η.

Πρώτη γεύση από το Sumosan, το νέο ιαπωνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Η διεθνής αλυσίδα σύγχρονων high‑end εστιατορίων πιάνει Αθήνα και σε υποδέχεται σε ένα feelgood σημείο στην 'αυλή' του One&Only Aesthesis.

Κρέμα: Για παγωτό στο νέο gelato spot της Ηλιούπολης

Από κλασικές γεύσεις ως και viral sensations, δες τι θα βρεις στην Κρέμα.